• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Η Clevermarket είναι το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα προβολής και προώθησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας Α. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο "CLEVERMARKET" . Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Clevermarket, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.clevermarket.gr πρίν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα.

Αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα www.clevermarket.gr γεγονός που συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι

H Clevermarket έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και να ανανεώνει τους κατωτέρω όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, χωρίς την προηγούμενη αποδοχή από τον ενδιαφερόμενο..

2. Πληροφορίες - Προϊόντα

H Clevermarket δεσμεύεται τα εμπορεύματα που παραδίδει στους πελάτες της να ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της www.clevermarket.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των βασικών χαρακτηριστικών, όσο και για την ακρίβεια των πληροφοριών που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η Clevermarket δεν δεσμεύεται για τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια, σε κάθε περίπτωση εάν κάποιος πελάτης προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντος με λανθασμένη τιμή ή περιγραφή και διαπιστωθεί πριν την εκτέλεση της θα ενημερωθεί και θα σταλεί μετά από έγκρισή του. Εάν μεσολαβήσει αλλαγή τιμής προς τα πάνω δεσμεύεται να ενημερώνει τους πελάτες που εκκρεμεί η παραγγελία τους και να κάνει αποστολή μετά από την συγκατάθεσή τους.
Η Clevermarket παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της υπό την προϋπόθεση ότι είναι σχετικοί με την τεχνολογία, σε αντίθετη περίπτωση παρέχει τεχνική υποστήριξη στους τεχνικούς που θα επιλέξουν οι πελάτες για την εξυπηρέτησή τους.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η Clevermarket δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η Clevermarket δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας διότι χρησιμοποιεί ανεξάρτητες μεταφορικές εταιρείες, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει δική του μεταφορική εταιρεία εάν έχει εξοφλήσει την παραγγελία του.

Η Clevermarket δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον ιστοτοπό της και κατά την διάρκεια αυτής και οφείλονται με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστότοπος της Clevermarket είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Clevermarket. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Clevermarket,(εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα κ.λ.π.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Clevermarket και προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού - ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, διάδοση ή μετάδοση ή άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης και άδειας της Clevermarket. Ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τη Clevermarket και το ηλεκτρονικό της κατάστημα προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού - ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι επισκέπτες - χρήστες της ιστοσελίδας της Clevermarket αποδέχονται ότι θα καταχωρούν μόνο το δικό τους email για οποιαδήποτε επικοινωνία, λήψη newsletter κ.λ.π. και θα καταχωρούν τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας.

6. Αγορά Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε περίπου 3,000 έξυπνα προϊόντα, gadget, προϊόντα ασφαλείας, σπιτιού, γραφείου, υγείας – ομορφιάς, αυτοκινήτου, προτάσεις για δώρα

Τα προϊόντα του καταστήματος είναι κατανεμημένα σε βασικές κατηγορίες και σε υποκατηγορίες, οι όποιες βρίσκονται αριστερά στην σας. Για διευκόλυνση σας μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για συγκεκριμένο προϊόν ή κατηγορία προϊόντων.
Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Για εμάς στην CLEVERMARKET είναι πρόκληση το να πετύχουμε 100% ικανοποιημένους πελάτες προσφέροντας τους πρωτοποριακά προϊόντα, επαναστατικές λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η Clevermarket κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να αποκλεισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση της τιμής ενός προϊόντος.
Εάν διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την επικρατούσα θα μας βοηθήσετε εάν επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων πριν προχωρήστε στην παραγγελία σας.

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν.

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε δύο μορφές παραγγελίας:
Παραγγελία online θα θυμάται τα στοιχεία σας και δεν χρειασθεί στο μέλλον να τα ξαναγράψετε επίσης θα μπαίνετε στο λογαριασμό σας θα βλέπετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας και το ιστορικό των παραγγελιών σας.

Γρήγορη παραγγελία χωρίς εγγραφή: θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα σε λιγότερα βήματα (προτείνετε σε αρχάριους) αλλά δεν θα απομνημονευθούν τα προσωπικά στοιχεία σας για μελλοντική παραγγελία και δεν θα έχετε πρόσβαση στην εξέλιξη της παραγγελίας σας και το ιστορικό των παραγγελιών σας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε email το οποίο θα αναφέρει την παραγγελία σας με όλες τις λεπτομέρειες.
Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε δεύτερο email το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια πρόβλημα τότε θα σας αποστείλουμε αντίστοιχο email, ή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας τηλεφωνικά.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα :

Προωθήθηκε στην αποθήκη: Όταν η παραγγελία σας προωθηθεί στην αποθήκη για προετοιμασία αποστολής.
Αποστολή παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί και θα σας ενημερώνει και για τον τρόπο αποστολής (courier - ΕΛΤΑ - πρακτορείο).

Η παραγγελία σας ακυρώθηκε: Όταν η παραγγελία σας ακυρωθεί για κάποιο λόγο.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

7. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων - επισκευή

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρέλαβε ή να ζητήσει την αντικατάστασή τους εάν:

Α) Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Clevermarket σας παραδόθηκαν προϊόντα ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή ελαττωματικά.

Β) Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό από την αρχή ή προκύπτει ελαττωματικότητα στο χρονικό διάστημα της εγγύησης.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή να ζητήσει την επιστροφή της αξίας τους, εντός 15 ημερών από την αγορά τους, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, τα προϊόντα να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που να αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και με την προϋπόθεση ότι τα προς επιστροφή προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή να ζητήσει την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους της αξίας που κατέβαλλε, ή με πρόσθετο τίμημα αν προκύψει διαφορά εντός 30 ημερών από την αγορά τους, με την προϋπόθεση ότι τα προς επιστροφή προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη αγοράς, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της Clevermarket.

8. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε φάση εξέλιξης της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, κάνοντας πίσω "back" επιλέγοντας το καλάθι και πατώντας "αφαίρεση όλων". Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία και δεν σας έχει αποσταλεί μπορείτε να ακυρώσετε στέλνοντάς ένα email στο [email protected] ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά.
Εάν έχετε παραλάβει το εμπόρευμα και αλλάξατε γνώμη επικοινωνήστε μαζί μας στο ανωτέρω email ή τηλεφωνικά και συνεργάτης θα σας υποδείξει την διαδικασία.

9. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποδέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, AmericanExpress και Citibank. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη GoDaddy, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Σε κάθε περίπτωση οι 80.000 + επισκέπτες τον μήνα και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 2007 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για τις αγορές σας ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Εάν κάνετε αγορά για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 1.500 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) και πάνω από 500 ευρώ σε εταιρείες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

10. Παραγγελία - Παράδοση Προϊόντων- Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): "Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ" ,Παράλληλα θα λάβετε στο email σας αντίγραφο της παραγγελίας σας.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ και το Σάββατο κατόπιν συμφωνίας. Για μικρές πόλεις ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Παραλαβή προϊόντων:

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή και η Clevermarket συνήθως σας αποστέλλει την παραγγελία σας με courier την επόμενη εργάσιμη μέρα στις μεγάλες πόλεις:

Σε μικρότερες πόλεις - απομακρυσμένα νησιά μπορεί να χρειασθούν 2-3 ημέρες εάν αποσταλούν με courier ή 3-5 εάν αποσταλούν με ΕΛΤΑ.
Οι ανωτέρω προθεσμίες μπορεί να μην τηρηθούν από την μεταφορική εταιρεία σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και δεν ευθύνεται η clevermarket.

11. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και να αναμένεται η παραλαβή του, σε αυτή την περίπτωση συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο καθυστέρησης και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

Εάν ένα προϊόν έχει σταματήσει η διάθεσή του και από παράληψή μας δεν έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα μας, συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προτείνει εναλλακτικέ λύσεις και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή με email) για κάποια διευκρίνηση σχετικά με την παραγγελία σας και δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μας.

12. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

  1. HClevermarket ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά newsletter στα μέλη της.l.

  2. HClevermarket μπορεί να διασφαλίσει την παράδοση των newsletter στον προορισμό τους.

  3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

  4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του [email protected] στη safelist σας

  5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site.


Προσωπικά δεδομένα

Εάν κάνετε ηλεκτρονική παραγγελία από την Clevermarket θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να σας στέλνουμε τις παραγγελίες σας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία που θα καταχωρίσετε στο sitewww.clevermarket.gr, είναι εμπιστευτικά, απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση σας σχετικά με τις συναλλαγές σας με το κατάστημα και την επικοινωνία μαζί σας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Μπορείτε οποτεδήποτε να ενημερώσετε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας.

Το προσωπικό της Clevermarket που έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένο και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Έχουν παρθεί μέτρα για την διασφάλιση των δεδομένων σας.

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ενημέρωση ή να διαγραφείτε κάνοντας χρήση του μυστικού κωδικού πρόσβασής σας ή να το ζητήσετε συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα www.clevermarket.gr να το κάνουμε εμείς.


Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Clevermarket λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα εφαρμόζοντας τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών σας, με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες οι οποίες έχουν σχέση με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Κατά τη διάρκεια αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Κανένα δεδομένα που αφορά την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δεν φυλάσσεται στο σύστημα μας. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Clevermarket επιτυγχάνεται με τις κατωτέρω διαδικασίες:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης αποκλειστικά σε εσάς με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορείτε να αλλάξετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όποτε θελήσετε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση υποκλοπής πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Clevermarket δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για να εξασφαλίσουμε το απόρρητο της μεταφοράς των προσωπικών δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256 bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία GoDaddy, Inc. η οποία είναι ειδικευμένη σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στο server της Clevermarket προστατεύεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες- χρήστες μη επιτρέποντας την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της Clevermarket αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες που λαμβάνει και ακολούθως τις επεξεργάζεται. Με την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης σας αποστέλλονται πληροφορίες.

Οπουδήποτε στο site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (π.χ.password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η Clevermarket έχει σαν βασική αρχή και υποχρέωση την τήρηση του απορρήτου συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη - μέλος στη Clevermarket είναι εμπιστευτικές και η Clevermarket λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.