BestPrice.gr
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΤΗΛ.210 52 26 962 - 697 037 9999
False

Gps tracker - Παρακολούθηση του χώρου σας απο μακρια με εικόνα - ήχο

Gps tracker μαγνητικό με πολύ μεγάλη αυτονομία έως 4 μήνες - On line απεικόνιση διαδρομής - Ακινητοποίηση οχήματος - Πολυπρογραμματιζόμενο

Δεν υπάρχει άλλο gps tracker με μεγαλύτερη αυτονομία !
149,00 €
Αρχική Τιμή: 298,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 • Αυτό το Gps tracker με μαγνήτη έχει πολύ μεγάλη αυτονομία έως 4 μήνες - On line απεικόνιση διαδρομής - Ακινητοποίηση οχήματος - Πολυπρογραμματιζόμενο
  Το μοναδικό Gps tracker με μαγνήτη με πολύ μεγάλη αυτονομία, μπορεί να λειτουργήσει με την δική του μπαταρία 6.000 ma (χωρίς σύνδεση στην μπαταρία του οχήματος) με αυτονομία έως 4 μήνες !
  Έξυπνο gps tracker με μαγνήτη με πολύ μεγάλη αυτονομία, iδανική λύση σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας ρεύματος, προσφέρει ειδική και διακριτική προστασία π.χ. κλοπή οχημάτων, κυψελών με μελίσσια, ακριβών εργαλείων, μηχανημάτων, αποσκευών, χρηματαποστολών κ.λ.π.
  Έχει τόσες εφαρμογές στην καθημερινότητα όσες και οι ιδέες σας !
  GPS tracker με μαγνήτη και πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, μόνιμης εγκατάστασης για άμεσο και ζωντανό εντοπισμό οχημάτων, σκαφών και στόλου με δυνατότητα ακινητοποίησης μέσω διακοπής παροχής καυσίμων και ρεύματος προς τον κινητήρα με την αποστολή ενός γραπτού μηνύματος μόνο !
  Το αντικλεπτικό gps παρέχει την καλύτερη προστασία για αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη.
  Σχεδιασμένο για μόνιμη εγκατάσταση, τροφοδοτείται με ρεύμα από το ίδιο το όχημα ακόμα όμως κι αν κοπεί η παροχή ρεύματος το σύστημα εξακολουθεί και λειτουργεί καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για έξτρα προστασία !
  Η πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας του gps tracker, το καθιστά απαραίτητο τόσο σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με μπαταρία, όσο και όταν υπάρχει κίνδυνος αποσύνδεσης, διότι η μεγάλη αυτονομία του θα προφυλάξει την περιουσία σας !
  Με την μονάδα gps που διαθέτει η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες μέσω του δορυφορικού δικτύου και με την βοήθεια της μονάδας gsm σας ενημερώνει για το στίγμα του οχήματος ή του σκάφους που σας ενδιαφέρει, ζωντανά πάνω σε χάρτη μέσω internet ή σε γραπτό μήνυμα κειμένου ή με link για google maps ώστε να ξέρετε την διεύθυνση και  τον αριθμό αλλά και να δείτε την ακριβή θέση του οχήματος πάνω στον χάρτη !
  Ο ισχυρός μαγνήτης που διαθέτει και η μεγάλη αυτονομία του, δίνουν το πλεονέκτημα να επικολληθεί σε οχήματα παντός είδους, μηχανήματα παντός είδους, σκάφη, κυψέλες μελισσιών, κάδους, τράκτορες, μεγαλόσωμα ζώα, πολύτιμα φορτία, χρηματοκιβώτια κ.λ.π. θα ειδοποιηθείτε άμεσα στο κινητο σας όταν γίνει απόπειρα κλοπής !

  ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΑΡΤΩΝ

  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, κερδίστε χρήματα !

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  Προγραμματίστε  τις ιδανικές διαδρομές για να μειώσετε τις αποστάσεις και τον χρόνο .

  ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

  Δημιουργείστε γεωγραφικά όρια για να γνωρίζετε αυτόματα εάν κάποιο όχημα βγει εκτός ορίων ελέγξτε τις άσκοπες διαδρομές.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

  Προστατευθείτε από τα εξοντωτικά πρόστιμα υπέρβασης ορίου ταχύτητας .

  Με το GPS tracker μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα των οχημάτων σας.

  ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Κερδίστε χρήματα από την μείωση των καυσίμων, ελέγξτε την αναντιστοιχία διανυθέντων χιλιομέτρων και αναλωθέντων καυσίμων .

  ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

  Άσκοπα διαλλείματα, βόλτες, οκνηρότητα,  αποτυπώνονται στο χάρτη με ιστορικό  (ώρα - σημείο - χρόνος καθυστέρησης).

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

  Δείτε αυτή την στιγμή που είναι το κάθε σας όχημα, καθώς επίσης και το ιστορικό της διαδρομής πολλές μέρες πρίν.

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

  Άμεση ενημέρωση όταν γίνει κλοπή και παρακολούθηση της διαδρομής.

   

  • GPS Tracker για άμεσο και ζωντανό δορυφορικό εντοπισμό οχημάτων, στόλων οχημάτων και σκαφών σε πραγματικό χρόνο πάνω σε χάρτη Google Maps μέσω Internet με την βοήθεια GPRS.
  • Διαθέτει εσωτερική μπαταρία 6000mA όπου μπορείτε με συγκεκριμένες εντολές να ορίσετε το gps tracker σε χειμερία νάρκη και να ξεκινήσει να δουλεύει στην ημερομηνία που θα του ορίσετε εσείς η δυνατότητα αυτή δημιουργεί τις προυποθέσεις για αυτονομία έωσ 4 μήνες.
  • Διαθέτει υψηλής ευαισθησίας εσωτερικές αλλά και εξωτερικές κεραίες GSM & GPS.
  • Αδιάβροχη κατασκευή.
  • Έχει ενσωματωμένο μαγνήτη για να ενσωματώνεται απόλυτα με την μεταλλική επιφάνεια του οχήματος.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης για την θέση του οχήματος στο κινητό τηλέφωνο μέσω γραπτού μηνύματος SMS με μορφή κειμένου ή με link που οδηγεί κατευθείαν σε χάρτη Google Maps εμφανίζοντας οδό, αριθμό, περιοχή και θέση πάνω στον χάρτη.
  • Αντικλεπτικό GPS Tracker ειδικό για αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη, γεωργικά και οικοδομικά μηχανήματα, στόλους οχημάτων, λεωφορεία και βαρέα οχήματα.
  • Το πιο εξελιγμένο σύστημα εποπτείας για ζωντανή παρακολούθηση του οχήματός μέσω Internet στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή, μηνιαία ή ετήσια για υπηρεσία εντοπισμού.
  • Δυνατότητα επιλογής εσωτερικών ή εξωτερικών κεραιών GPS & GSM.
  • Το GPS  TRACKER είναι εφοδιασμένο με νέο επεξεργαστή, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ελαφρύ, με μικρές διαστάσεις και εύκολη συνδεσμολογία έτσι ώστε να τοποθετείται εύκολα και γρήγορα!
  • Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις το όχημά σας εξέλθει από μια περιοχή που έχετε ορίσει.
  • Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις η ταχύτητα του οχήματος υπερβεί μια συγκεκριμένη ταχύτητα που έχετε ορίσει.
  • Με την λειτουργία monitor, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση προς το GPS Tracker, η συσκευή θα απαντήσει και θα ανοίξει μικρόφωνο στον χώρο στον οποίο βρίσκεται ! Έτσι θα μπορείτε να έχετε ακουστική εποπτεία του χώρου του οχήματός σας εφόσον το μικρόφωνο της συσκευής GPS Tracker είναι τοποθετημένο εντός της καμπίνας του οχήματος ! ! !
  • Ορισμός έως και 5 τηλεφωνικών αριθμών που διαχειρίζονται την συσκευή έτσι ώστε να μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε φιλικά σας πρόσωπα να επιτηρούν το όχημά σας και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε ! ! !
  • Λειτουργία SOS και ειδοποίηση των δικών σας ανθρώπων στα τηλέφωνα που έχετε αποθηκεύσει. Με το πάτημα ενός πλήκτρου που μπορείτε να τοποθετήσετε κάπου κοντά στο τιμόνι, την πόρτα, την κονσόλα ή το λεβιέ ταχυτήτων γίνεται άμεση αποστολή γραπτού μηνύματος στους αποθηκευμένους αριθμούς καλώντας σε βοήθεια και ενημερώνοντάς τους με συντεταγμένες για την θέση στην οποία βρίσκεστε! Η λειτουργία αυτή το καθιστά ως το απόλυτο Gadget ασφάλειας για: οδηγούς Ταξί, επαγγελματικών οχημάτων και σκαφών ! ! !
  • Λειτουργία αυτόματης αποστολής συντεταγμένων σε χρονικό διάστημα που ορίζετε, από 30 δευτερόλεπτα έως όσο επιθυμείτε.
  • Ενημέρωση για χαμηλή στάθμη μπαταρίας και ενημέρωση σε περίπτωση που μεσολαβήσει βίαιη διακοκοπεί τροφοδοσίας (κοπούν τα καλώδια της μπαταρίας ή αφαιρεθεί η μπαταρία από το όχημα).
  • Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω SMS.

  Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή GPS Tracker;

  -    Στο όχημά σας, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο, μηχανή, επαγγελματικό ή γεωργικό όχημα, ακόμα και στο σκάφος σας! Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εγκαθιστώντας το μόνιμα στο όχημα με απευθείας τροφοδοσία από την μπαταρία του οχήματος!
  -    Καταγραφή διαδρομών και χιλιομετρικών αποστάσεων, υπολογισμός κόστους καυσίμων μέσω online υπηρεσίας.
  -    Σύστημα εποπτείας και εντοπισμού βαρέων οχημάτων έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την θέση τους και φυσικά να οδηγηθείτε σε αυτά σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας!
  -    Σύστημα ασφαλείας σε χρηματαποστολές.

  Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω Internet;

  Λειτουργία GPRS

  Θα προμηθευτείτε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM που θα μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο Internet μέσω υπηρεσίας GPRS, για παράδειγμα μια προπληρωμένη καρτοκινητή όπως την Vodaphone “CU” ή μια σύνδεση Cosmote “Internet on the Go”. 

  Έτσι θα μπορεί το GPS Tracker να στείλει δεδομένα στην online υπηρεσία που θα σας προτείνουμε ή στην υπηρεσία της επιλογής σας χωρίς να απασχολείτε το κινητό σας τηλέφωνο!

  Ακόμα και αν έχετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κλειστό, ακόμα και όταν δεν ασχολείστε, ο server της σελίδας με την υπηρεσία ζωντανού εντοπισμού, θα λαμβάνει το στίγμα από το GPS Tracker.

  Όποια στιγμή και αν θελήσετε θα μπορείτε χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό να δείτε μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή την διαδρομή που έχει ακολουθήσει το όχημα καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου ή όποια άλλη χρονική στιγμή επιλέξετε!

  Δείγμα διαδρομής απο την περιοχή του Περιστερίου έως το Ελληνικό στην ευρύτερη περιοχη της Αθήνας

   

  Δείγμα λεπτομεριών της παραπάνω διαδρομής, εμφανίζονται ώρα/ημερομηνία, ταχύτητα, υψόμετρο και πορεία για δεδομένο χρονικό σημείο

   

  Δείγμα λεπτομεριών διαδρομής, εμφανίζονται τα διάφορα σημεία πάνω στον χάρτη βάση ώρας και εμφανίζεται η ταχύτητα του οχήματος

  Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω κινητού τηλεφώνου;

  Λειτουργία GSM

  Με τον πιο απλό τρόπο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM από οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό, να φορτίσετε το GPS Tracker και κάθε φορά που θα πραγματοποιείτε μια κλήση προς την συσκευή,αυτή θα απορρίπτει την κλήση και θα σας στέλνει ένα γραπτό μήνυμα SMS με:

  -    Κείμενο με συντεταγμένες/ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία

  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισάγετε τις συντεταγμένες στον ψηφιακό χάρτη της Google maps (http://maps.google.com) και να ενημερωθείτε για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το όχημα καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

      Το γραπτό μήνυμα θα έχει τις παρακάτω πληροφορίες:

   Γραπτό μήνυμα συσκευής GPS Ελληνική απόδοση 
  Latitude: 37.787705N
  Longitude: 23.671403E
  Speed: 000.0Km/h
  Time:21:46
  Date:28/1/11
  F:4.32V
  Signal:F

  Γεωγραφικό πλάτος: 37.787705N
  Γεωγραφικό μήκος: 23.671403
  E
  Ταχύτητα: 000.0 Χιλιόμετρα/Ώρα
  ‘Ωρα: 21:46
  Ημερομηνία: 28/1/11
  Μπαταρία:4.32
  V
  Σήμα:
  F (Πλήρες)

  Με τον τρόπο αυτό μπορείτε επίσης να εισάγετε συντεταγμένες και στο Google Earth ή σε οποιονδήποτε άλλο ψηφιακό χάρτη μπορείτε να εισάγετε συντεταγμένες όπως για παράδειγμα μία μονάδα GPS αυτοκινήτου!

  Δοκιμάστε το ακόμα και αυτή την στιγμή! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Google maps, στο πεδίο για εύρεση εισάγετε τις παρακάτω συντεταγμένες: 37.982295 23.725705 και πατήστε «Αναζήτηση χαρτών» 

  -    Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps!

  Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοίξετε το link και θα οδηγηθείτε αυτόματα στον χάρτη της περιοχής που βρίσκετε το όχημα εφόσον έχετε στην διάθεσή σας συσκευή κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο internet καθώς και ενεργοποιημένες υπηρεσίες GPRS/3G internet . Έτσι θα μπορείτε να δείτε το ακριβές σημείο καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

  Το link αυτό θα έχει την παρακάτω μορφή:

  http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=37.982295,023.725705&ie=UTF8&z=16&iwloc=addr&om=1speed:000.0&imei=35345689756185269475

  Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης του GPS Tracker να σας ενημερώνει στο κινητό σας τηλέφωνο συνεχώς, ορίζοντας εσείς το χρονικό διάστημα επαναλαμβάνόμενων μηνυμάτων.
  Για παράδειγμα μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνετε ένα γραπτό μήνυμα SMS με την θέση του οχήματος κάθε μια ώρα.

  Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  *   Συσκευή GPS Tracker μόνιμης εγκατάστασης για οχήματα και σκάφη.
  *  Καλώδια σύνδεσης με την μπαταρία του αυτοκινήτου και ρελέ για λοιπές συνδέσεις (π.χ.διακοπή τροφοδοσίας καυσίμων ή ρεύματος).
  *   Εξωτερική κεραία GPS και εξωτερική κεραία GSM.
  *   Οδηγίες χρήσης σε CD-ROM.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά 

  Διαστάσεις

  94mm x 60mm x 38mm

  Βάρος

  300g

  Δίκτυο

  GSM/GPRS

  Συχνότητα

  850/900/1800/1900Mhz

  GPS Chip

  SIRF ΙΙΙ

  Ευαισθησία GPS

  -159dBm

  Ακρίβεια GPS

  + / - 5m

  Φόρτιση μέσω αυτοκινήτου

  12-24V Είσοδος 5V Έξοδος

  Μπαταρία

  Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου 3.7V 6000mAh

   

   

   

   

   

  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
  Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 • Η CLEVERMARKET σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις

  Β. Με αντικαταβολή

  Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

  Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

  • Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 - 4 ημέρες)
  • Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 - 2 ημέρες)
  • Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)
  Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες δόσεις

  Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

     Αξία Παραγγελίας  Αριθμός Δόσεων
  1  1 - 50 ευρώ  0
  2  51 - 200 ευρώ  4
  3  201 - 600 ευρώ  8
  4  601 - 1200 ευρώ  12
  5  1201+ ευρώ  18

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.
  Η clevermarket.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.
  Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.


  http://www.alpha.gr/e-Commerce


   

   

   

   

   


  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).

  Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail info@clevermarket.gr ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).

  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)

  3. Alpha bank: 
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Το κόστος αποστολής μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30 − 17:00
  Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 − 19:00
  Σάββατο: 09:00 − 15:00


  Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 5226962 - 6970379999
  E-mail : info@clevermarket.gr
  FAX : 210 5248294

 • Το CLEVERMARKET παραδίδει τις  παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας στο τηλέφωνο
  210 5226962 - 6970379999.
  Για διευκόλυνση σας δείτε το κατάστημα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

  Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS
  Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. 
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 5,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 5,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,89 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  • Για παράδοση σε προκαθορισμένο δίωρο υπάρχει επιβάρυνση 4,90 ευρώ.
  • Για παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.
  • Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση 2,90 ευρώ.
  • Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός μεγάλων πόλεων) υπάρχει επιβάρυνση 9,90 ευρώ πλέον 3,50 ευρώ/κιλό πέραν των 3 κιλών, και θα προηγείται ενημέρωση. 

  Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με συμβατικό ταχυδρομείο
  Η παραλαβή θα γίνεται με την ταυτότητά σας από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λαμβάνετε στο χώρο σας.
  Παραλαβή συνήθως σε 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 4,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 4,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,60 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
  Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. 
  Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως βάρους είναι: 8,00 ευρώ και αφορά το κόστος από την έδρα της εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
  Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 
  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται κατόπιν επικοινωνίας κατάθεση σε μία από τις τράπεζες (και ενημέρωσή μας) :

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail info@clevermarket.gr ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).


  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)


  3. Alpha Bank
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Δ. Αποστολές στην Κύπρο.

  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται πληρωμή με πιστωτικά κάρτα ή κατάθεση σε μία από τις κατωτέρω τράπεζες (και ενημέρωσή μας).

  1. Η αποστολή γίνεται μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) και παραδίδονται σε 4-5 μέρες περίπου.
   • Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 14,90 ευρώ.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,90 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  2. Η αποστολή γίνεται με courier EMS και παραδίδονται σε δύο ημέρες περίπου.
   Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 39,00 ευρώ.
   Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 9,50 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Ε. Αποστολές στην λοιπή Ευρώπη κατόπιν συνεννόησης. 

Gps tracker μαγνητικό με πολύ μεγάλη αυτονομία έως 4 μήνες - On line απεικόνιση διαδρομής - Ακινητοποίηση οχήματος - Πολυπρογραμματιζόμενο Προϊόντα > Ασφάλεια και επίβλεψη χώρου > Gps tracker - Παρακολούθηση του χώρου σας απο μακρια με εικόνα - ήχο > GPS Trackers για αυτοκίνητα - σκάφη 149.00 120.16
Σχετικά Προϊόντα