• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]
False

GPS Trackers για ζώα - σκύλους - κατοικίδια

Gps tracker φορητό με μαγνήτη spy μίνι δορυφορική συσκευή εντοπισμού οχημάτων - προσώπων - ζώων - αποσκευών μέσω δορυφόρου - προστασία κλοπής

Το πλέον αξιόπιστο στην κατηγορία του !
Εντοπισμός θέσης με απόκλιση 5m !
Με πολλαπλές δυνατότητες ! 
79,90 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 • Αυτό το μίνι Gps tracker είναι ένα φορητό spy gps tracker με μαγνήτη σε μέγεθος σπιρτόκουτου , το καλύτερο στην κατηγορία του!
  Το μίνι spy φορητό gps tracker είναι ένα δορυφορικό σύστημα εντοπισμού και παρακολούθησης αυτοκινήτων, δικύκλων, προσώπων, ζώων, αποσκευών  κ.λ.π. μέσω δορυφόρου !
  Προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το φορητό spy μίνι gps tracker !
  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν gps tracker αυτοκινήτου, gps tracker μηχανής, gps tracker για φορτηγά, gps tracker για παιδιά, gps tracker για ηλικιωμένους, gps tracker για ζώα, gps tracker για σκύλους ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να εντοπίσετε την θέση τους όπου και εάν βρίσκονται, διαθέτει πλήκτρο SOS για ειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου, και ηχητική ακρόαση των διαδραματιζομένων !
  Είναι ένα gps tracker με μαγνήτη  που μπορεί εύκολα να κολληθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια, και να παρακολουθήσετε την πορεία μέσα από  τους χάρτες της  google maps.
  Είναι ένα αντικλεπτικό gps tracker για αυτοκίνητα, αντικλεπτικό gps tracker για μελίσσια, αντικλεπτικό gps tracker για μηχανή, αντικλεπτικό gps tracker για ποδήλατα, αντικλεπτικό gps tracker για αποσκευές, αντικλεπτικό gps tracker για μηχανήματα κ.λ.π.

   

  ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ GPS TRACKER ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:


  1. Αντικλεπτικό gps παντός είδους οχημάτων (μηχανές, αυτοκίνητα, φορτηγά κ.λ.π.) ειδοποίηση με μήνυμα σε περίπτωση κλοπής - εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο
  2. Αντικλεπτικό gps για σκάφη ειδοποίηση με μήνυμα σε περίπτωση κλοπής - εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο
  3. Επίβλεψη νεαρών οδηγών μέσω της λειτουργίας ενημέρωσης με μήνυμα όταν ξεπερασθεί προγραμματισμένη ανώτατη ταχύτητα ! 
  4. Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο παιδιών, ηλικιωμένων
  5. Απαραίτητη συσκευή ασφαλείας για οδηγούς, ορειβάτες, κυνηγούς, ψαράδες, λάτρεις των extreme sports στην φύση κ.λ.π.
  6. Λειτουργία SOS με το πάτημα ενός πλήκτρου για ειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου, ηχητική ακρόαση των διαδραματιζομένων, εντοπισμός θέσης
  7. Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο ζώων (σκύλων, αιγοπροβάτων κ.λ.π.) διαθέτει ειδική τρύπα για πέρασμα ιμάντα και κρέμασμα .
  8. Ειδοποίηση με μήνυμα όταν η συσκευή gps tracker βρεθεί εκτός γεωγραφικών ορίων που έχει προγραμματισθεί  
  9. Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο κλαπέντων χρηματαποστολών, αποσκευών, τιμαλφών, εργαλείων, μηχανημάτων κ.λ.π.
  10. Αντικλεπτικό gps για κυψέλες μελισσοκομίας ειδοποίηση με μήνυμα σε περίπτωση κλοπής - εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο
  11. Λειτουργία συναγερμού με παγίδευση πόρτας, παραθύρου, εισόδου κ.λ.π. και αυτόματη ειδοποίηση με μήνυμα όταν ανιχνεύσει κραδασμό (ρυθμιζόμενη ευαισθησία)
  12. Εναλλακτική λειτουργία ακουστικού ελέγχου του χώρου σας, της καμπίνας του αυτοκινήτου σας κ.λ.π ανεξαρτήτως απόστασης μέσω κινητής τηλεφωνίας 
  13. Δυνατότητα προγραμματισμού αυτόματης αποστολής δεδομένων θέσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δυνατότητα σημαντική για να προσδιορισθεί η διαδρομή σε περίπτωση κλοπής σε πραγματικό χρόνο 


  Συχνά ερωτήματα πελατών:

  1. Έχει εγγύηση;
   Βεβαίως 12 μήνες και μακροχρόνιο servis.
  2. Έχει τεχνική υποστήριξη;
   Βεβαίως η CLEVERMARKET είναι εξειδικευμένη στα gps tracker και οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας!
  3. Έχει προσπέκτους στα ελληνικά;
   Βεβαίως πολύ κατατοπιστικό.
  4. Τι προεργασία χρειάζεται για να λειτουργήσει;
   Αρχική φόρτιση 5 ώρες.
   Τοποθέτηση κάρτας sim αφού πρώτα έχετε απενεργοποιήσει το PIN.
   Αποστολή μηνύματος από το κινητό σας (σύμφωνα με τις οδηγίες που εσωκλείονται) ώστε να αναγνωρίσει το αριθμό σας και να δίνει πληροφορίες μόνο σε εσάς. 
  5. Με ποια διαδικασία θα γνωρίζω το σημείο που βρίσκεται  η συσκευή gps tracker;
   Θα κάνετε μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας στον αριθμό της κάρτας που έχετε τοποθετήσει εντός του gps tracker και θα πάρετε μήνυμα στο κινητό σας με link που μέσω internet θα σας προσδιορίζει ακριβώς την θέση με οδό αριθμό και απόκλιση 5-10 μέτρα !
   Στο μήνυμα θα έλθει ένα τέτοιο link http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=37.982295,023.725705&ie=UTF8&z=16&iwloc=addr&om=1speed:000.0&imei=35345689756185269475 που πατώντας εδώ  θα προσδιορίσετε με ακρίβεια την γεωγραφική θέση!
  6. Έχω την δυνατότητα να ακούω τι συμβαίνει στο χώρο που είναι εγκατεστημένο το gps tracker;
   Βεβαίως εφαρμόζοντας τις αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά που εσωκλείονται. 
  7. Τι αυτονομία έχει η μπαταρία του;
   Σε αναμονή μπορεί να φθάσει τις 5 ημέρες μετά χρειάζεται επαναφόρτιση.
  8. Μπορώ να επεκτείνω την αυτονομία της μπαταρίας του;
   Ναι με την χρήση μίας έξτρα μπαταρίας power bank που θα δείτε εδώ
  9. Που μπορώ να το φορτίζω;
   Στην πρίζα του σπιτιού σας στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
  10. Όταν αποφορτισθεί η μπαταρία του και θέλω να μην έχω κενό στην χρήση του τι μπορώ να κάνω;
   Σας δίνουμε δώρο μία δεύτερη μπαταρία την οποία φροντίζετε να έχετε φορτισμένη και απλά αλλάζετε την μπαταρία !
  11. Εάν το έχω μαζί μου και κινδυνεύσω πως μπορεί να με βοηθήσει;
   Πατάτε το πλήκτρο SOS και μπορούν να ειδοποιηθούν μέχρι 5 τηλεφωνικοί αριθμοί δίνοντας το στίγμα που βρίσκεσθε (οδός, αριθμός) και δίνοντας την δυνατότητα να ζητήσετε βοήθεια ή να πείτε οτιδήποτε και να σαςακούσουν
  12. Πως μπορώ να αξιοποιήσω την δυνατότητα να ειδοποιηθώ όταν το gps tracker ανιχνεύσει κραδασμό;
   Βεβαίως εφαρμόζοντας τις αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά που εσωκλείονται έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε 3 επίπεδα ευαισθησίας.
  13. Μπορώ να συνδέσω το gps tracker στην μπαταρία αυτοκινήτου, μηχανής για να μην χρειάζεται να φορτίζω;
   Ναι  με την χρήση ενός καλωδίου σύνδεσης με τον αναπτήρα αυτοκινήτου που θα δείτε εδώ ή τού καλωδίου σύνδεσης με προστασία υπέρτασης  που θα δείτε εδώ.
  14. Μπορώ να το τοποθετήσω σε σημείο που να βρέχεται (εξωτερικά στο αυτοκίνητο, σε κυψέλη μελισσιών, σε ζώο κ.λπ.); 
   Ναι με την χρήση της αδιάβροχης θήκης που θα δείτε εδώ
  15. Τι μέγεθος και τι βάρος έχει;
   Σχεδόν όσο ένα σπιρτόκουτο διαστάσεις 6,4cm x 4,6cm x 1,7cm και βάρος μόνο 50gr!


  Αντικλεπτικό gps tracker με ενσωματωμένο sock sencor που ενεργοποιείται με μήνυμα, διαθέτει ρυθμιζόμενη ευαισθησία δόνησης σε 3 επίπεδα  (χαμηλό, μεσαίο, υψηλό), που σημαίνει ότι ακόμα και εάν δεν γίνει μετακίνηση του αντικειμένου που θα έχετε παγιδεύσει με το gps, όταν κουνηθεί έστω και λίγο θα σας ενημερώσει με μήνυμα !
  Επιτυγχάνεται άμεσος και σε πραγματικό χρόνο εντοπισμός οχημάτων, προσώπων, ζώων όπου και να βρίσκονται στον πλανήτη εύκολα και απλά !
  Προσφέρεται με 2 μπαταρίες (μία σε χρήση και μία εφεδρική), μπορείτε να αυξήσετε την διάρκεια αυτονομίας και λειτουργίας της συσκευής συνδυάζοντας την με μία από τις μπαταρίες που θα δείτε εδώ.
  Ο τρόπος προγραμματισμού - χρήσης είναι απλός, συνοδεύεται απο αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά !
  Τοποθετείστε στην συσκευή μία κάρτα sim (καρτοκινητό ή συμβόλαιο), στείλτε ένα μήνυμα απο το κινητό σας ( η μορφή του μηνύματος αναγράφεται στις οδηγίες), και πλέον ο αριθμός του κινητού σας θα αναγνωρίζεται σαν αφεντικό στον οποίο θα στέλνει πληροφορίες το gps tracker.
  Η συσκευή διαθέτει μονάδα GPS η οποία λαμβάνει συντεταγμένες μέσω του δορυφορικού δικτύου, με την βοήθεια της κάρτας SIM -  GSM που θα τοποθετήσετε θα σας ενημερώνει για το στίγμα του οχήματος, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει με συντεταγμένες σε γραπτό μήνυμα ή με Link για Google Maps ώστε να δείτε την ακριβή θέση του οχήματος πάνω στον χάρτη !

  ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


  To GPS TRACKER δέχεται κάρτα SIM και στέλνει ανά πάσα στιγμή (όταν του ζητήσετε) με SMS τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται, καθώς και επιπλέον πληροφορίες για την ταχύτητα που κινείται ή την κατάσταση της μπαταρίας.

  ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  Μόλις γίνει κλήση στην κάρτα SIM, αμέσως η συσκευή στέλνει SMS στο τηλέφωνο διαχειριστή που την κάλεσε με όλες τις πληροφορίες και συντεταγμένες.

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ SMS ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ
  Η δυνατότητα αυτή σας δίνει το πλεονέκτημα να ενημερωθείτε ακριβώς την στιγμή που γίνετε η κλοπή, και αξιοποιώντας τις άλλες δυνατότητες το gps tracker να προσδιορίσετε την διαδρομή και το σημείο που θα καταλήξουν οι δράστες !

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ SMS ΟΤΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ
  Η δυνατότητα αυτή του προσδίδει χαρακτηριστικά συναγερμού ακόμα και εάν δεν μετακινηθεί το αντικείμενο που έχει παγιδευτεί !

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
  Η συσκευή έχει τη δυνατότητα αποστολής στίγματος σε ρυθμιζόμενο επαναλαμβανόμενο χρόνο με ελάχιστο τα 30 δευτερόλεπτα, δυνατότητα σημαντική για να προσδιορισθεί η διαδρομή σε περίπτωση κλοπής.

  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΥΤΗΣ
  Μπορείτε να περιορίσετε την περιοχή στην οποία θα βρίσκεται η συσκευή βάση των συντεταγμένων που θα έχετε ορίσει με γραπτό μήνυμα.

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
  Όταν η συσκευή υπερβεί τα km ανά ώρα που έχετε  ορίσει, θα έρθει γραπτό μήνυμα που θα αναφέρει την ταχύτητα, προληπτικό μέτρο έλεγχο νεαρών οδηγών ή υπαλλήλων.

  ΠΛΗΚΤΡΟ SOS ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
  Με τη χρήση του πλήκτρου SOS το GPS TRACKER θα αποστέλλει μήνυμα κινδύνου σε δηλωμένους από το χρήστη αριθμούς τηλεφώνου μαζί με τις συντεταγμένες.

  ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
  Μπορείτε να κάνετε κλήση στην κάρτα sim και να ακούσετε τι διαδραματίζετε στον χώρο σας, σημαντική πληροφόρηση εάν έχει προηγηθεί χρήση του πλήκτρου sos.

  Το GPS TRACKER έχει εφαρμογή σαν αντικλεπτικό σε κάθε είδους ανάγκη οχήματα, σκάφη, ανθρώπους, ζώα, εργαλεία, αποσκευές, κυψέλες,  άμεσα μπορεί να στείλει πληροφορίες για την γεωγραφική τους θέση.
  Οι εφαρμογές του δεν περιορίζονται στην ανεύρεση μόνο του κλεμμένου οχήματος, αλλά και στον έλεγχο εταιρικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και στην προστασία ηλικιωμένων ή παιδιών.

  Καλύπτεται από 12 μήνες εγγύηση αντικατάστασης.

  ΧΡΗΣΗ

  Εισάγετε την κάρτα sim, στέλνετε ένα μήνυμα από το κινητό σας, όταν κάνετε μία αναπάντητη κλήση το gps tracker θα σας στείλει έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps ή  συντεταγμένες /ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία.
  Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το gps tracker.


  Πως λειτουργεί το GPS TRACKER;

  Με τον πιο απλό τρόπο !
  • Φορτίστε την μπαταρία (στην συσκευασία θα βρείτε και δεύτερη εφεδρική μπαταρία για εναλλαγή εάν χρειασθεί).
  • Τοποθετήσετε μια καρτα SIM κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό.
  • Στείλτε ένα μήνυμα με την μορφή που αναγράφουν οι εσώκλειστες στα Ελληνικά οδηγίες, απο το κινητό σας στον αριθμό της κάρτας SIM που  έχετε τοποθετήσει στο gps tracker, απο αυτή την στιγμή το gps tracker θα αναγνωρίζει το κινητό σας σαν "αφεντικο".
  • Κάθε στιγμή που θα θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκετε το gps tracker, θα κάνετε μια κλήση απο το κινητό σας προς την συσκευή,  αυτή θα απορρίπτει την κλήση και θα σας στέλνει ένα γραπτό μήνυμα SMS με:
  1. Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps ή
  2. Συντεταγμένες /ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία

  Εάν στο κινητό σας έχετε σύνδεση internet επιλέγετε να σας στείλει: Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps!

    Στην συνέχεια ανοίγετε το link, θα σας οδηγήσει αυτόματα στον χάρτη της περιοχής προσδιορίζοντας το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκετε το όχημα, πόλη - οδός - αριθμός !

  Το link αυτό θα έχει την παρακάτω μορφή:

  http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=37.982295,023.725705&ie=UTF8&z=16&iwloc=addr&om=1speed:000.0&imei=35345689756185269475

  Δικιμάστε κάνοντας κλίκ και θα σας εμφανίσει την διεύθυνση Γερανίου και Αναξαγόρα στην Ομόνοια στο πεζοδρόμιο του οποίου έγινε η δοκιμή.


  Εάν στο κινητό σας δεν έχετε σύνδεση internet επιλέγετε να σας στείλει: Κείμενο με συντεταγμένες/ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία

  Στην συνέχεια εισάγετε τις συντεταγμένες στον ψηφιακό χάρτη της Google maps  στη διεύθυνση http://maps.google.com  και θα  σας προσδιορίσει το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκετε το όχημα, πόλη - οδός -αριθμός !

      Το γραπτό μήνυμα θα έχει τις παρακάτω πληροφορίες:

  Γραπτό μήνυμα συσκευής GPS

  Ελληνική απόδοση

  Latitude: 37.787705N
  Longitude: 23.671403E
  Speed: 000.0Km/h
  Time:21:46
  Date:28/1/11
  F:4.32V
  Signal:F

  Γεωγραφικό πλάτος: 37.787705N
  Γεωγραφικό μήκος: 23.671403
  E
  Ταχύτητα: 000.0 Χιλιόμετρα/Ώρα
  ‘Ωρα: 21:46
  Ημερομηνία: 28/1/11
  Μπαταρία:4.32
  V
  Σήμα:
  F (Πλήρες)


  Δοκιμάστε το ακόμα και αυτή την στιγμή! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Google maps, στο πεδίο για εύρεση εισάγετε τις παρακάτω συντεταγμένες: 37.982295 23.725705 και πατήστε «Αναζήτηση χαρτών» θα σας εμφανίσει το κατάστημά μας Γερανίου και Αναξαγόρα στην Ομόνοια στο πεζοδρόμιο του οποίου έγινε η δοκιμή.


  Το GPS TRACKER οχημάτων και προσώπων όμως διαθέτει και δευτερεύουσες λειτουργίες όπως:

  • Λειτουργία αυτόματης αποστολής συντεταγμένων σε χρονικό διάστημα που ορίζετε, από 30 δευτερόλεπτα έως όσο επιθυμείτε.
  • Ενημέρωση για χαμηλή στάθμη μπαταρίας.


  Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Συσκευή GPS Tracker για οχήματα η πρόσωπα.
  • Αδιάβροχη θήκη.
  • Σετ 2 μπαταριών 3.7V 860mAh.
  • Φορτιστής.
  • Εξωτερικός Φορτιστής.
  • Κάντε το GPS Tracker αδιάβροχο με αυτή την αδιάβροχη θήκη
  • Οδηγίες χρήσης σε CD-ROM (αγγλικά) και έντυπες αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.


  Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  Διαστάσεις

  64mm x 46mm x 17mm

  Βάρος

  50g

  Δίκτυο

  GSM/GPRS

  Συχνότητα

  850/900/1800/1900Mhz ή 900/1800/1900Mhz

  GPS Chip

  SIRF3

  GPS/GPRS Module

  Simcom300/Simcom340

  Ευαισθησία GPS

  -159dBm

  Ακρίβεια GPS

  ± 5m

  Φόρτιση μέσω αυτοκινήτου

  12-24V Είσοδος 5V Έξοδος

  Φόρτιση μέσω πρίζας

  110-220V Είσοδος 5V Έξοδος

  Μπαταρία

  Επαναφορτιζόμενη λιθίου 3.7V

  Χρόνος Αναμονής

  48 Ώρες
   


  Δείτε σχετικό βίντεο:

   

   

  Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
  Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 • Η CLEVERMARKET σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις

  Β. Με αντικαταβολή

  Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

  Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

  • Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 - 4 ημέρες)
  • Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 - 2 ημέρες)
  • Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)
  Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες δόσεις

  Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

     Αξία Παραγγελίας  Αριθμός Δόσεων
  1  1 - 50 ευρώ  0
  2  51 - 200 ευρώ  4
  3  201 - 600 ευρώ  8
  4  601 - 1200 ευρώ  12
  5  1201+ ευρώ  18

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.
  Η clevermarket.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.
  Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.


  http://www.alpha.gr/e-Commerce


   

   

   

   

   


  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).


  Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία με πιστωτική Κάρτα, και το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε λογαριασμό του πελάτη, αλλά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

   


  Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).

  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)

  3. Alpha bank: 
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Το κόστος αποστολής μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30 − 17:00
  Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 − 19:00
  Σάββατο: 09:00 − 15:00


  Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 5226962 - 6970379999
  E-mail : [email protected]
  FAX : 210 5248294

 • Το CLEVERMARKET παραδίδει τις  παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας στο τηλέφωνο
  210 5226962 - 6970379999.
  Για διευκόλυνση σας δείτε το κατάστημα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

  Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS
  Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. 
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 5,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 5,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,89 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  • Για παράδοση σε προκαθορισμένο δίωρο υπάρχει επιβάρυνση 4,90 ευρώ.
  • Για παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.
  • Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση 2,90 ευρώ.
  • Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός μεγάλων πόλεων) υπάρχει επιβάρυνση 9,90 ευρώ πλέον 3,50 ευρώ/κιλό πέραν των 3 κιλών, και θα προηγείται ενημέρωση. 

  Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με συμβατικό ταχυδρομείο
  Η παραλαβή θα γίνεται με την ταυτότητά σας από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λαμβάνετε στο χώρο σας.
  Παραλαβή συνήθως σε 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 4,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 4,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,60 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
  Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. 
  Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως βάρους είναι: 8,00 ευρώ και αφορά το κόστος από την έδρα της εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
  Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 
  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται κατόπιν επικοινωνίας κατάθεση σε μία από τις τράπεζες (και ενημέρωσή μας) :

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).


  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)


  3. Alpha Bank
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Δ. Αποστολές στην Κύπρο.

  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται πληρωμή με πιστωτικά κάρτα ή κατάθεση σε μία από τις κατωτέρω τράπεζες (και ενημέρωσή μας).

  1. Η αποστολή γίνεται μέσω Acs Courier και παραδίδονται σε 7 εργάσιμες ημέρες περίπου.
   • Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 14,90 ευρώ.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,90 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  2. Η αποστολή γίνεται με courier EMS και παραδίδονται σε 2 ημέρες περίπου.
   Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 39,00 ευρώ.
   Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 9,50 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Ε. Αποστολές στην λοιπή Ευρώπη κατόπιν συνεννόησης. 

Gps tracker φορητό με μαγνήτη spy μίνι δορυφορική συσκευή εντοπισμού οχημάτων - προσώπων - ζώων - αποσκευών μέσω δορυφόρου - προστασία κλοπής Προϊόντα > Ασφάλεια και επίβλεψη χώρου > Συσκευές επίβλεψης - SOS - για ηλικιωμένους - παιδιά 79.90 64.44
Σχετικά Προϊόντα
Συμπληρωματικά Προϊόντα