• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]
False

Αντικλεπτικά - συναγερμοί αυτοκινήτων

GPS Tracker αυτοκινήτου - Δυνατότητα ακινητοποίησης οχήματος - Δορυφορικό σύστημα ζωντανής παρακολούθησης μέσω internet - κρυφό μικρόφωνο καμπίνας - τηλεχειριστήριο

Για να μην σας κλέψουν το αυτοκίνητό σας και να γνωρίζετε που βρίσκετε μας, ανά πάσα στιγμή !
104,90 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 • Με αυτό το δορυφορικό αντικλεπτικό GPS tracker αυτοκινήτου, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκετε το  αυτοκίνητό σας, το φορτηγό σας, η μηχανή σας, το σκάφος σας και κάθε άλλου είδους όχημά σας (τρακτέρ, φορτωτές,  χωματουργικά μηχανήματα κ.λ.π.) με απόκλιση 5 - 10 μέτρα και θα  έχετε την δυνατότητα να το ακινητοποιήσετε με ένα μήνυμα sms! 
  Το δορυφορικό αντικλεπτικό GPS tracker αυτοκινήτου δέχεται μία κάρτα sim, λαμβάνει στοιχεία γεωγραφικής θέσης και ταχύτητας από τους δορυφόρους και σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο!
  Με το δορυφορικό αντικλεπτικό GPS tracker αυτοκινήτου, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός σας από όσο μακριά και εάν βρίσκεσθε, θα έχετε ακόμα και ακουστικό έλεγχο της καμπίνας σας!
  Μπορείτε να βλέπετε την διαδρομή του και την ταχύτητά του σε πραγματικό χρόνο μέσω internet με την βοήθεια μίας εφαρμογής που δωρεάν θα σας εγκαταστήσουμε, να ακούτε τι διαδραματίζεται στην καμπίνα του οχήματός σας, να έχετε το ιστορικό της διαδρομής για το προηγούμενο χρονικό διάστημα και όλα αυτά με 
  διασφαλισμένο το απόρρητο αφού μόνο εσείς θα έχετε τους κωδικούς πρόσβασης.

  Μπορείτε να διακόψετε την τροφοδοσία καυσίμου ή το ηλεκτρικό ρεύμα προς τον κινητήρα και να ακινητοποιήσετε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής.
  Ειδικό πλήκτρο sos έκτακτης ανάγκης στο τηλεχειριστήριο.
  Μπορείτε όποτε θελήσετε να καλέσετε τον αριθμό της συσκευής εντοπισμού  και να ακούσετε τα πάντα μέσα στην καμπίνα του οχήματος !
  Ιδανικό προϊόν τόσο για το ιδιωτική όσο και επαγγελματική χρήση για έλεγχο στόλου οχημάτων!
  Μέγεθος πακέτου τσιγάρων.
  Σχεδιασμένο για μόνιμη εγκατάσταση, τροφοδοτείται με ρεύμα από το ίδιο το όχημα ακόμα όμως κι αν κοπεί η παροχή ρεύματος το σύστημα εξακολουθεί και λειτουργεί καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για έξτρα προστασία.

  • Αντικλεπτικό GPS Tracker ειδικό για αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη, γεωργικά και οικοδομικά μηχανήματα, στόλους οχημάτων, λεωφορεία και βαρέα οχήματα.

  Το αντικλεπτικό gps παρέχει την καλύτερη προστασία για αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανές, λεωφορεία, βαρέα οχήματα, σκάφη κ.λ.π. καθώς σας ενημερώνει πότε ενεργοποιήθηκε ο κινητήρας, πότε άνοιξαν οι πόρτες ή πότε κινήθηκε το όχημα.

  Το πιο εξελιγμένο σύστημα εποπτείας για ζωντανή παρακολούθηση του οχήματός μέσω Internet στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή, μηναία ή ετήσια για υπηρεσία εντοπισμού.


  Η δορυφορική συσκευή gps tracker λαμβάνει συντεταγμένες μέσω δορυφόρων και με την βοήθεια της κάρτας gsm σας ενημερώνει για το σημείο που βρίσκεται κάθε στιγμή το όχημά σας, το σκάφος κ.λπ. ζωντανά πάνω σε χάρτη μέσω internet ή σε γραπτό μήνυμα κειμένου ή με link για google maps ώστε να γνωρίζετε την οδό τον αριθμό την πόλη την χώρα που βρίσκετε.
  Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης διαθέτει στο τηλεχειριστήριο πλήκτρο και ενημερώνει τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχετε προγραμματίσει για το σημείο που βρίσκεσθε ώστε να βοηθηθείτε!

  Προστατέψτε την περιουσία σας:

  1. Το ΙΧ αυτοκίνητό σας
  2. Το φορτηγό σας (προστατεύοντας και το πολύτιμο φορτίο του) 
  3. Την μηχανή σας
  4. Το σκάφος σας
  5. Παντός είδους άλλα οχήματα όπως φορτωτές, τρακτέρ, σκαπτικά κ.λ.π.
  6. Πολύτιμα φορτία κ.λ.π.   Η χρήση του είναι απλή:

  1. Τοποθετήστε εντός μία κάρτα sim της εταιρείας κινητής που επιθυμείτε απενεργοποιώντας το pin
  2. Εάν θέλετε να αποτυπώνεται σε πραγματικό χρόνο η διαδρομή του οχήματος στο internet και να κρατάει και ιστορικό διαδρομών ζητήστε το μας και θα σας το κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ δίνοντάς το δικό σας κωδικό πρόσβασης για απόλυτη εχεμύθεια !
  3. Εάν απλά θέλετε να βλέπετε που βρίσκετε το όχημά σας χωρίς να έχετε αναλυτικό ιστορικό διαδρομής δεν χρειάζεστε την βοήθεια μας.
  4. Εάν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις, απευθυνθείτε σε έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου για να σας το συνδέσει μόνιμα στο όχημά σας με τρόπο που θα είναι αόρατο.
  5. Διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά και εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω Internet;

  Λειτουργία GPRS

  Θα προμηθευτείτε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM που θα μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο Internet μέσω υπηρεσίας GPRS, για παράδειγμα μια προπληρωμένη καρτοκινητή όπως την Vodaphone “CU” ή μια σύνδεση Cosmote “Internet on the Go”. 

  Έτσι θα μπορεί το GPS Tracker να στείλει δεδομένα στην online υπηρεσία που θα σας προτείνουμε ή στην υπηρεσία της επιλογής σας χωρίς να απασχολείτε το κινητό σας τηλέφωνο!

  Ακόμα και αν έχετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κλειστό, ακόμα και όταν δεν ασχολείστε, ο server της σελίδας με την υπηρεσία ζωντανού εντοπισμού, θα λαμβάνει το στίγμα από το GPS Tracker.

  Όποια στιγμή και αν θελήσετε θα μπορείτε χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό να δείτε μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή την διαδρομή που έχει ακολουθήσει το όχημα καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου ή όποια άλλη χρονική στιγμή επιλέξετε!

  Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω κινητού τηλεφώνου;

  Λειτουργία GSM

  Με τον πιο απλό τρόπο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM από οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό, να φορτίσετε το GPS Tracker και κάθε φορά που θα πραγματοποιείτε μια κλήση προς την συσκευή,αυτή θα απορρίπτει την κλήση και θα σας στέλνει ένα γραπτό μήνυμα SMS

  Κείμενο με συντεταγμένες που προσδιορίζουν την διεύθυνση - ταχύτητα -ώρα - ημερομηνία

  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισάγετε τις συντεταγμένες στον ψηφιακό χάρτη της Google maps (http://maps.google.com) και να ενημερωθείτε για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το όχημα καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

      Το γραπτό μήνυμα θα έχει τις παρακάτω πληροφορίες:

   

   Γραπτό μήνυμα συσκευής GPS Ελληνική απόδοση 
  Latitude: 37.787705N
  Longitude: 23.671403E
  Speed: 000.0Km/h
  Time:21:46
  Date:28/1/11
  F:4.32V
  Signal:F

  Γεωγραφικό πλάτος: 37.787705N
  Γεωγραφικό μήκος: 23.671403
  E
  Ταχύτητα: 000.0 Χιλιόμετρα/Ώρα
  ‘Ωρα: 21:46
  Ημερομηνία: 28/1/11
  Μπαταρία:4.32
  V
  Σήμα:
  F (Πλήρες)

  Με τον τρόπο αυτό μπορείτε επίσης να εισάγετε συντεταγμένες και στο Google Earth ή σε οποιονδήποτε άλλο ψηφιακό χάρτη μπορείτε να εισάγετε συντεταγμένες όπως για παράδειγμα μία μονάδα GPS αυτοκινήτου!

  Δοκιμάστε το ακόμα και αυτή την στιγμή! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Google maps, στο πεδίο για εύρεση εισάγετε τις παρακάτω συντεταγμένες: 37.982295 23.725705 και πατήστε «Αναζήτηση χαρτών» 

  -    Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps (εάν στο κινητό σας έχετε internet)!

  Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοίξετε το link και θα οδηγηθείτε αυτόματα στον χάρτη της περιοχής που βρίσκετε το όχημα εφόσον έχετε στην διάθεσή σας συσκευή κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο internet καθώς και ενεργοποιημένες υπηρεσίες GPRS/3G internet . Έτσι θα μπορείτε να δείτε το ακριβές σημείο καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

  Το link αυτό θα έχει την παρακάτω μορφή:

  http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=37.982295,023.725705&ie=UTF8&z=16&iwloc=addr&om=1speed:000.0&imei=35345689756185269475

  Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης του GPS Tracker να σας ενημερώνει στο κινητό σας τηλέφωνο συνεχώς, ορίζοντας εσείς την συχνότητα (π.χ. κάθε 1 ή 2 ώρες) !
  Για παράδειγμα μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνετε ένα γραπτό μήνυμα SMS με την θέση του οχήματος κάθε μια ώρα!

   

   

  ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΑΡΤΩΝ

  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, κερδίστε χρήματα!

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  Προγραμματίστε  τις ιδανικές διαδρομές για να μειώσετε τις αποστάσεις και τον χρόνο .

  ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

  Δημιουργείστε γεωγραφικά όρια για να γνωρίζετε αυτόματα εάν κάποιο όχημα βγει εκτός ορίων ελέγξτε τις άσκοπες διαδρομές.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

  Προστατευθείτε από τα εξοντωτικά πρόστιμα υπέρβασης ορίου ταχύτητας .

  Με το GPS tracker μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα των οχημάτων σας.

  ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Κερδίστε χρήματα από την μείωση των καυσίμων, ελέγξτε την αναντιστοιχία διανυθέντων χιλιομέτρων και αναλωθέντων καυσίμων .

  ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

  Άσκοπα διαλλείματα, βόλτες, οκνηρότητα,  αποτυπώνονται στο χάρτη με ιστορικό  (ώρα - σημείο - χρόνος καθυστέρησης).

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

  Δείτε αυτή την στιγμή που είναι το κάθε σας όχημα, καθώς επίσης και το ιστορικό της διαδρομής πολλές μέρες πρίν.

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

  Άμεση ενημέρωση όταν γίνει κλοπή και παρακολούθηση της διαδρομής.

  Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Συσκευή GPS Tracker μόνιμης εγκατάστασης για οχήματα και σκάφη
  • Καλώδια σύνδεσης με την μπαταρία του αυτοκινήτου και ρελέ για λοιπές συνδέσεις με τροφοδοσία καυσίμων και συναγερμό
  • Εξωτερική κεραία GPS και εξωτερική κεραία GSM
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και CD-ROM (αγγλικά)
  • Η σειρήνα και ο αισθητήρας δόνησης είναι έξτρα συμπληρωματικά εξαρτήματα και δεν εμπεριέχονται στην συσκευασία

  Τεχνικά χαρακτηριστικά 

   

  Διαστάσεις

  83mm x 54mm x 26mm

  Βάρος

  120g

  Δίκτυο

  GSM/GPRS

  Συχνότητα

  850/900/1800/1900Mhz

  GPS Chip

  SIRF ΙΙΙ

  Ευαισθησία GPS

  -159dBm

  Ακρίβεια GPS

  + / - 5m

  Φόρτιση μέσω αυτοκινήτου

  12-24V Είσοδος 5V Έξοδος

  Μπαταρία

  Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου 3.7V 1100mAh

  Χρόνος Αναμονής

  48 Ώρες


   

   

   

   

  • Εύκολη εγκατάσταση από έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου χωρίς να προκύψει κανένα ψεγάδι στο αυτοκίνητό σας αφού δεν θα φαίνεται τίποτα!
  • Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης οχημάτων και ελέγχου στόλου.
  • Παρέχει πληροφόρηση σχετικά με την θέση και την ταχύτητα του οχήματος ανά πάσα στιγμή μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή ζωντανά πάνω στον χάρτη μέσω internet σε συνεργασία με το software που το συνοδεύει, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο.
  • Δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του οχήματος, μπορείτε με ένα απλό γραπτό μήνυμα SMS να διακόψετε την παροχή καυσίμου ή την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον κινητήρα για να ακινητοποιήσετε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής.
  •  Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης διαθέτει πλήκτρο και ενημερώνει τους τηλεφωνικούς αριθμούς που θα του έχετε ορίσει για την κατάστασή σας και τα γεωγραφικά σας δεδομένα.
  • Απομακρυσμένος ηχητικός έλεγχος της καμπίνας των επιβατών. Διαθέτει μικρόφωνο με εμβέλεια 5 μέτρα και οποιαδήποτε στιγμή καλέσετε την συσκευή, θα απαντήσει χωρίς να δώσει κάποιο σημάδι και θα σας επιτρέψει να ακούσετε τα λεγόμενα στην καμπίνα.
  • Διαθέτει συναγερμό κίνησης. Αν το αυτοκίνητο μετακινηθεί από την θέση στάθμευσης ή αν βγει από τα όρια μας ορισμένης γεωγραφικής περιοχής  θα σας ενημερώσει τόσο για το γεγονός όσο και για την θέση του οχήματος.
  • Επιπροσθέτως κρατάει χιλιομετρικά στατιστικά, ελέγχει την μίζα και μπορεί να αποκόψει το ρεύμα αλλά και να σας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του οχήματος ή να σημάνει συναγερμό σε συνεργασία με τον εργοστασιακό συναγερμό του αυτοκινήτου.
  • Το στίγμα έρχεται σε μήνυμα SMS μαζί με πληροφορίες για την ισχύ του σήματος και της μπαταρίας. Από τις πληροφορίες που δεχόμαστε κρατάμε μόνο τις συντεταγμένες (μόνο τα νούμερα) π.χ. στην έδρα μας Αναξαγόρα 7 και Γερανίου έρχεται το μήνυμα με τις συντεταγμένες 37.982295 23.725705 (τα 2 νούμερα με κενό στη μέση και βάζουμε και τις τελείες) και τα πληκτρολογούμε στο www.maps.google.com ώστε να δούμε πού βρίσκετε η συσκευή.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •  Διαστάσεις: 83x54x26 χιλιοστά
  •  Βάρος: 115 γραμμάρια
  •  Δίκτυα: GSM/GPRS
  •  Συχνότητες: 850/1800/1900 MHz ή 900/1800/1900MHz
  •  GPS Chip: SiRF 3 Chip
  •  GSM/GPRS: Simcom300d ή Simcom340d
  •  Ευαισθησία GPS: -159dBm
  •  Ακρίβεια GPS: 5m
  •  Χρόνος εκκίνησης: Cold status 45s, Warm status 35s και Hot status 1s
  •  Ένταση από τροφοδοσία οχήματος: 12 V
  •  Έλεγχος αυτοκινήτου: Αποκοπή συστήματος παροχής καυσίμου και ηλεκτρικού κυκλώματος : 0V
  •  Έξοδος αυτοκινήτου: θύρες 0V (Αρνητικός πόλος) ή 12V (Θετικός πόλος), μίζα 12V, αισθητήρας 0V, πλήκτρο SOS 0V
  •  Εφεδρική μπαταρία: επαναφορτιζόμενη 3.7V 800mAh Li-ion
  •  Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40C ~ +85C
  •  Θερμοκρασία λειτουργίας: -20C ~ +55C
  •  Υγρασία: 5% ~ 95%

  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
  Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
  Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

   


    

  • Η CLEVERMARKET σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

   A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις

   Β. Με αντικαταβολή

   Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

   Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

   • Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 - 4 ημέρες)
   • Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 - 2 ημέρες)
   • Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)
   Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες δόσεις

   Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

      Αξία Παραγγελίας  Αριθμός Δόσεων
   1  1 - 50 ευρώ  0
   2  51 - 200 ευρώ  4
   3  201 - 600 ευρώ  8
   4  601 - 1200 ευρώ  12
   5  1201+ ευρώ  18

   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.
   Η clevermarket.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.
   Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.


   http://www.alpha.gr/e-Commerce


    

    

    

    

    


   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).


   Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία με πιστωτική Κάρτα, και το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε λογαριασμό του πελάτη, αλλά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

    


   Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

   Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
   Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
   Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).

   1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 
   10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

   2. Eurobank Ergasias:
   00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)

   3. Alpha bank: 
   108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

   Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
   ALPHA BANK
   Stadiou branch 101
   Swift Code: CRBAGRAA


   Το κόστος αποστολής μπορείτε να δείτε εδώ.

   Ωράριο λειτουργίας:
   Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30 − 17:00
   Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 − 19:00
   Σάββατο: 09:00 − 15:00


   Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 5226962 - 6970379999
   E-mail : [email protected]
   FAX : 210 5248294

  • Το CLEVERMARKET παραδίδει τις  παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

   ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

   Κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας στο τηλέφωνο
   210 5226962 - 6970379999.
   Για διευκόλυνση σας δείτε το κατάστημα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας

   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

   Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS
   Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. 
   Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
   • 5,90 ευρώ για Αθήνα. 
   • 5,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,89 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
   • Για παράδοση σε προκαθορισμένο δίωρο υπάρχει επιβάρυνση 4,90 ευρώ.
   • Για παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.
   • Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση 2,90 ευρώ.
   • Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός μεγάλων πόλεων) υπάρχει επιβάρυνση 9,90 ευρώ πλέον 3,50 ευρώ/κιλό πέραν των 3 κιλών, και θα προηγείται ενημέρωση. 

   Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με συμβατικό ταχυδρομείο
   Η παραλαβή θα γίνεται με την ταυτότητά σας από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λαμβάνετε στο χώρο σας.
   Παραλαβή συνήθως σε 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
   Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
   • 4,90 ευρώ για Αθήνα. 
   • 4,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,60 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

   Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
   Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. 
   Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως βάρους είναι: 8,00 ευρώ και αφορά το κόστος από την έδρα της εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
   Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 
   Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται κατόπιν επικοινωνίας κατάθεση σε μία από τις τράπεζες (και ενημέρωσή μας) :

   Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
   Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
   Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).


   1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
   10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

   2. Eurobank Ergasias:
   00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)


   3. Alpha Bank
   108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

   Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
   ALPHA BANK
   Stadiou branch 101
   Swift Code: CRBAGRAA


   Δ. Αποστολές στην Κύπρο.

   Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται πληρωμή με πιστωτικά κάρτα ή κατάθεση σε μία από τις κατωτέρω τράπεζες (και ενημέρωσή μας).

   1. Η αποστολή γίνεται μέσω Acs Courier και παραδίδονται σε 7 εργάσιμες ημέρες περίπου.
    • Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 14,90 ευρώ.
    • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,90 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
   2. Η αποστολή γίνεται με courier EMS και παραδίδονται σε 2 ημέρες περίπου.
    Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 39,00 ευρώ.
    Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 9,50 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

   Ε. Αποστολές στην λοιπή Ευρώπη κατόπιν συνεννόησης. 

  GPS Tracker αυτοκινήτου - Δυνατότητα ακινητοποίησης οχήματος - Δορυφορικό σύστημα ζωντανής παρακολούθησης μέσω internet - κρυφό μικρόφωνο καμπίνας - τηλεχειριστήριο Προϊόντα > Ασφάλεια και επίβλεψη χώρου > Gps tracker - Παρακολούθηση του χώρου σας απο μακρια με εικόνα - ήχο > GPS Trackers για αυτοκίνητα - σκάφη 104.90 84.60
  Σχετικά Προϊόντα