• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]
False

Κεραίες Wifi - Wifi Repeater - Access Points

4G Router με 2 Κάρτες Sim / GSM Router για Ενσύρματο (ETHERNET) και Ασύρματο (WIFI) Internet Παντού χωρίς τηλεφωνική γραμμή (μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας) + 4 Πανίσχυρες Κεραίες

Οι πιο Υψηλές Ταχύτητες!
439,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 • Με το 4G GSM Router θα έχετε internet παντού μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
  Μοναδική συσκευή ασύρματου ίντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας 4G με δυνατότητες ενσύρματου σταθερού ιντερνετ (ETHERNET) και ασύρματου (WIFI) ίντερνετ !
  Συνοδεύεται με δύο κεραίες gsm κινητής τηλεφωνίας με μαγνητική βάση και καλώδιο μήκους 3 μέτρων για καλύτερη λήψη σήματος. Ακόμη εμπεριέχει και δύο κεραίες WIFI για δυνατότητα ασύρματης(WIFI) σύνδεσης συσκευών όπως κινητά,κάμερες κλπ.Το μοναδικό 4G ROUTER που υποστηρίζει Διπλή SIM και λειτουργία failover για να έχετε σήμα από εναλλακτικό πάροχο, όταν εκεί που βρίσκεστε ο πρώτος δεν έχει κάλυψη!Φυσικά μπορεί να λειτουργήσει και με μία SIM!

   

  Μοναδική λύση για απομακρυσμένες περιοχές που δεν υπάρχει δυνατότητα σταθερού ιντερνετ και επιβάλεται να κάνετε επίβλεψη με εικόνα μέσω ιντερνετ (απλά συνδέστε στην ειδική θύρα το καταγραφικό DVR) ή να συνδέονται στο ιντερνετ πολλοί χρήστες καλωδιακά ή ασύρματα !
  Δυνατότητα να λειτουργεί σε σταθερή γραμμή ΟΤΕ και όταν υπάρξει βλάβη στο σταθερό δίκτυο να ενεργοποιηθεί το ασύρματο και ασύρματο ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας.
  Υποστηρίζει τα πρότυπα IEEE 802.11n και IEEE 802.11b/g WLAN και να παρέχει ασύρματη ταχύτητα λήψης και μετάδοσης έως 150 Mbps.
  Αυτό το Router είναι ιδανικό για αυτούς που θα ήθελα να έχουν internet εν κινήσει ή σε απομακρυσμένες περιοχές, καθώς δεν χρειάζεται να το συνδέσετε σε κάποια πρίζα τηλεφώνου.
  Το Router υποστηρίζει τη διανομή internet μέσω ενός broadband καλωδίου, συνδέστε το απλά στη θύρα WAN, ρυθμίστε το router σε σωστό mode και έτσι είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε.
  Μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που δεν υπάρχει δυνατότητα σταθερού ίντερνετ, M2M 3G CCTV, Digital Signage , ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά πάρκα δίνοντας την δυνατότητα απομακρυσμένης επίβλεψης με εικόνα με την χρήση ενός διαδυκτιακού dvr.
  Αποκτήστε το πλέον αξιόπιστο και διάσημο 4G/GSM router & αποκτήστε πρόσβαση στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και χωρίς σταθερή γραμμή.
  Είναι το router που έχει χρησιμοποιηθεί όσο κανένα άλλο σε φωτοβολταϊκά πάρκα, εξοχικές κατοικίες, σκάφη, μέσα μαζικής μεταφοράς, θερμοκήπια και γενικότερα όπου υπάρχει δυσκολία να φτάσει γραμμή σταθερής τηλεφωνίας !


   Ιδανικό για internet σε:
    Φωτοβολταϊκά πάρκα
    Εργοτάξια
    Σημεία άντλησης
    Θερμοκήπια
    Αρδευτικά και αποχετευτικά έργα
    Σκάφη
    Λεωφορεία και μέσα μαζικής μεταφοράς
    Εξοχικές κατοικίες