• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΤΗΛ.210 52 26 962 - 697 037 9999
False

Έξυπνα δημοφιλή προϊόντα

CleverTV4™ - 4GB RAM+32GB ROM - Το Μοναδικό Gadget ΧΩΡΙΣ Συνδρομές για ΠΑΝΤΑ με πρόσβαση σε Αθλητικά - Ταινίες - Σειρές - 5.000 + κανάλια TV παγκοσμίως - Ντοκιμαντέρ - Παιδικά - Παιχνίδια - Όλα σε 1

Το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας του στην καλύτερη τιμή !
Μεγαλύτερη μνήμη, μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερες επιλογές !
129,00 €
Αρχική Τιμή: 195,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 •  

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ Συνδρομές !

  Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ CleverTV διαθέτει :

  • Τελευταίο Επίσημο Android 9.0 !
  • Πανίσχυρη Μνήμη 4GB RAM + 32GB ROM 
  • Δυνατότητα (εφ όσον είσθε συνδομητής NETFLIX) αφού κατεβάσετε την εφαρμογή να απολαμβάνετε το θέμα στην τηλεόρασή σας ! 
  • Ενσωματωμένο WIFI + Υποδοχή για ETHERNET + Σύνδεση με Κινητό!
  • ΔΩΡΕΑΝ Αγώνες Ποδοσφαίρου – Μπάσκετ κ.λ.π. από Ελεύθερα Κανάλια του εξωτερικού, με ξένη περιγραφή και με ανάλυση έως FULL HD ! 
  • ΔΩΡΕΑΝ   Αγώνες από Πρωταθλήματα εκατοντάδων χωρών του Κόσμου + Αγώνες από Ευρωπαικά Πρωταθλήματα + Mundial + Euro+ Mundobasket+ Formula1 από Ελεύθερα Κανάλια του εξωτερικού με ξένη περιγραφή!!
  • ΔΩΡΕΑΝ Όλα τα ελεύθερα Ελληνικά Κανάλια εθνικής εμβέλειας + περιφερειακά + Κυπριακά + Ελληνόγλωσσα Ελεύθερα Κανάλια ομογένειας σε Αμερική – Καναδά Αυστραλία κ.λ.π.
  • ΔΩΡΕΑΝ Και Ελεύθερα Κανάλια από διάφορες Χώρες του Κόσμου και μάλιστα ταξινομημένα!
  • ΔΩΡΕΑΝ Πρόσβαση σε online Ταινιοθήκη με Ταινίες - Σειρές – Παιδικά

  Αυτό το Νέο CleverTV4 με Ελληνικό Μενού είναι η νέα έκδοση της σειράς CleverTV με πολύ καλό επεξεργαστή και ενσωματώνει το Τελευταίο Επίσημο Android 9.0, μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε αυτό που λέμε "Έξυπνη Τηλεόραση" ή αλλιώς smart TV (δηλαδή Οθόνη Υπολογιστή) στο δευτερόλεπτο και ... όχι μόνο! 
  Το CleverTV4 είναι μια εξαιρετικά μικρή - φορητή συσκευή (έχει το διπλάσιο μέγεθος από ένα πακέτο τσιγάρων) με εκπληκτικές δυνατότητες.
  Το μικρό του μέγεθος σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη αφού πλέον θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές τηλεοράσεις στο ίδιο ή και σε διαφορετικά σπίτια (πχ χωριό, εξοχικό, σπίτι φίλου κλπ), χωρίς να χάνονται οι ρυθμίσεις!

  Έχει ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε χιλιάδες ελεύθερα κανάλια παγκοσμίως για να απολαύσετε μοναδικά προγράμματα με Αθλητικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.λ.π. ! 

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε Τηλ. 210 52 26 962 - 697 037 9999

   

  Με την απόκτηση του CleverTV4 θα λάβετε και αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά.

  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ GADGET !

   

  Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες:

  • Δείτε ΔΩΡΕΑΝ  αγώνες ποδοσφαίρου από διάφορες χώρες του εξωτερικού στην καλύτερη δυνατή ανάλυση! Όλα δωρεάν απο Ελέυθερα κανάλια του εξωτερικού με ξένη περιγραφή!!! Μάλιστα, έχετε την δυνατότητα να πατήστε "Pause" και να συνεχίσετε μετά από πολύ ώρα να βλέπετε τον αγώνα από το σημείο που πατήσατε "Pause" χωρίς να έχετε χάσει στιγμή!Μπορείτε ακόμα να δείτε όποιον αγώνα θέλετε σε Επανάληψη εάν τον έχετε χάσει!
  • Δείτε ΔΩΡΕΑΝ αγώνες ΜπάσκετΑμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Handball, Tennis, Formula, Moto, Boxing, Cricket, Golf, Ice Hockey, Baseball, Rugby, Snooker, Στίβο, Κολύμβηση  και γενικά όλα τα αθλήματα του κόσμου! Όλα δωρεάν απο Ελέυθερα κανάλια του εξωτερικού με ξένη περιγραφή!!
  • Δείτε ΔΩΡΕΑΝ Ελεύθερα Κανάλια του Εξωτερικού, εως FULL HD Ανάλυση ( όπως όταν βλέπουμε τηλεόραση) 24 Ώρες το 24 Ώρο με το πλήρες πρόγραμμα τους! 
  • Θα μπορείτε να βλέπετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα Ελεύθερα Ελληνικά + Κυπριακά Ελεύθερα Κανάλια (αστικά + επαρχίας) + ελληνόφωνα Ελεύθερα Κανάλια μεταναστών στην Αυστραλίας – Καναδά – Αμερική κ.λ.π. και πάνω από 2.000 Ελεύθερα Κανάλια παγκοσμίως, από όλες τις Χώρες του Κόσμου (πχ Αλβανικά - Γαλλικά - Αγγλικά - Ιταλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Πολωνέζικα - Τούρκικα - Ρώσικα - Γεωργιανά - Βουλγάρικα - Αραβικά - Αιγυπτιακά - Αμερικάνικα - Αυστραλέζικα - Βραζιλιάνικα - Αργεντίνικα - Κινέζικα κλπ) καθώς και όλους τους Ελεύθερους ελληνικούς και παγκόσμιους ραδιοφωνικούς σταθμούς με την μέγιστη ποιότητα ήχου. Δεν χρειάζεστε πλέον εξωτερική κεραία ούτε αποκωδικοποιητή (εάν η τηλεόρασή σας είναι παλιά, εξοικονομώντας χρήματα), προσφέροντάς τέλεια εικόνα και ήχο χωρίς να εξαρτάστε από την ποιότητα του σήματος στην κεραία ακόμα και εάν είσθε σε δύσκολες περιοχές ή από βλάβες κεραιών τηλεοπτικών σταθμών.

  • Ιδανική λύση για τους Έλληνες του εξωτερικού (κατοίκους ή ταξιδιώτες) που θέλουν να βλέπουν όλα τα Ελεύθερα Ελληνικά Κανάλια χωρίς να πληρώνουν συνδρομές! Θα βλέπετε ακόμα τα Ελεύθερα Κανάλια της ομογένειας (Αυστραλία - Καναδάς - ΗΠΑ) με αξιόλογα προγράμματα στα ελληνικά και Ελληνικούς υπότιτλους ή μεταγλωττισμένα όταν το πρόγραμμα είναι ξενόγλωσσο.

  • Έχετε ακόμα πρόσβαση στα αρχεία εκπομπών της ERT - ANT 1 - ALPHA - STAR- και MEGA!! κ.λ.π. και μπορείτε να βλέπετε ακόμα και πολύ παλιές εκπομπές και σειρές, που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να δείτε! Μπορείτε ακόμη να βλέπετε Ντοκιμαντέρ Μεταγλωττισμένα ή με Ελληνικούς Υπότιτλους που έχουν μεταδοθεί στην Ελλάδα.
  • Δείτε ο,τι Ταινία + Έργα + Σειρά Ελληνική ή Ξένη (Τούρκικη - Ισπανική - Αμερικάνικη κλπ) θέλετε ΔΩΡΕΑΝ (ακόμα και πολύ παλιές) στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σας σε Εκπληκτικές Ταχύτητες και σε Μέγιστη Ανάλυση εως 4K! Φυσικά, όποτε θελήσετε κάνετε "Pause" για ένα διάλειμμα! Μπορείτε ακόμα να πάτε Μπρός ή Πίσω την Ταινία για να μην χάσετε στιγμιότυπο! Μπορείτε να δείτε ακόμα και Ερωτικές - Αισθησιακές Ταινίες,αλλά και Εκπομπές - Θέατρο!
  • Οι αλλοδαποί θα μπορούν να βλέπουν Δωρεάν τα Ελεύθερα Κανάλια της χώρας τους (όποια και αν είναι αυτή), χωρίς να πληρώνουν συνδρομές, απλά αναζητώντας τα με την ηλεκτρονική τους διεύθυνση ( (πχ Αλβανικά - Γαλλικά - Αγγλικά - Ιταλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Πολωνέζικα - Τούρκικα - Ρώσικα - Γεωργιανά - Βουλγάρικα - Αραβικά - Αιγυπτιακά - Αμερικάνικα - Αυστραλέζικα - Βραζιλιάνικα - Αργεντίνικα – κινέζικα κλπ). Στο συγκεκριμένο CleverTV, θα βρείτε 

  • Πρωτοποριακή Υπηρεσία, την οποία μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία - ενοικιαζόμενα δωμάτια στους αλλοδαπούς πελάτες τους, τα σχολεία - φροντιστήρια στους μαθητές τους (Ταινίες - Εκπαιδευτικά Προγράμματα κλπ).
  • Το παιδί σας θα βλέπει άπειρα Παιδικά (cartoons, κινούμενα σχέδια κλπ) μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά (πχ Disney, Mickey Mouse κλπ) και Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Ελεύθερα Κανάλια ώστε να ικανοποιήσετε όλα σας τα γούστα!
  • Συνδέστε Ηχεία (Ενσύρματα μέσω της Θύρας AV ή OPTICAL,  και ασύρματα μέσω wifi direct, εφόσον υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία το home cinema σας) αλλά και Projector για να δημιουργήσετε το δικό σας εκπληκτικό Home Cinema!
  • Είναι μία Παιχνιδομηχανή καθώς μπορείτε να παίξετε οποιαδήποτε παιχνίδια σας αρέσουν (κατεβάζοντας τα μέσω του PLAY STORE, μπορούμε να σας συστήσουμε και εμείς), όχι μόνο σε 4K Ανάλυση, αλλά και σε 3D, συνδέοντας και Gamepad Χειριστήρια όπως όταν παίζουμε PlayStation!
  • Συνδέστε το Κινητό - Τάμπλετ - Υπολογιστή σας ασύρματα με το CleverTV4 (Miracast - Chromecast) και προβάλλετε στην μεγάλη οθόνη της τηλεόραση σας, ότι και αν βλέπετε στο κινητό - τάμπλετ - υπολογιστή σας (βίντεο, εικόνες, παιχνίδια, Youtube κλπ).
  • Είναι ένα Media Player καθώς μπορείτε να συνδέστε Στικάκια USB, Κάρτες Μνήμης, Σκληρούς Δίσκους, οποιαδήποτε Χωρητικότητας και προβάλλετε βίντεο, εικόνες, ταινίες απευθείας από το στικάκι,
  • Απολαύσετε Μουσική - Βίντεο σε εως 4K Ανάλυση (Youtube - Spotify) - Live Chat (Facebook,Twitter,Skype κ.λ.π.), σε μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του υπολογιστή!

  • Συνδέστε Κάμερες (Webcam ή κλασικές κάμερες) ή Μικρόφωνα και χρησιμοποιήστε το για να τραβήξτε φωτογραφίες ή για Βιντεοκλήσεις μέσω Skype,Messenger.
  • Διαβάστε βιβλία σε μεγάλη οθόνη και φυσικά πλοηγηθείτε στο ίντερνετ όπως κάνετε στον υπολογιστή,χωρίς όμως να κουράζονται τα μάτια σας!

  • Κατεβάστε ότι εφαρμογή επιθυμείτε από το Αναβαθμισμένο Play Store (διαθέτει την Τελευταία Έκδοση)όπως κάνετε και στο κινητό σας. Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που υποστηρίζεται είναι η "Google Search" (δηλαδή "Βοηθός Αναζήτησης Google") όπου εσείς θα κάνετε ερωτήσεις (είτε φωνητικά, είτε πληκτρολογώντας στην εφαρμογή) και μέσω της εφαρμογής αυτής θα παίρνετε ακριβείς απαντήσεις στο δευτερόλεπτο


  • Εαν είσθε συνδρομητής NETFLIX μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο του στην τηλεόρασή σας με άνεση. Επίσης μπορείτε να το μεταφέρετε όπου θέλετε χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις και να μην χάσετε ούτε ένα επεισόδιο απο την αγαπημένη σας σειρά!! Μπορείτε να βλέπετε στο εξοχικό σας, στο σαλόνι του σπιτιού σας, στο υπνοδωμάτιο και γενικά όπου υπάρχει τηλεόραση μπορείτε να βλέπετε NETFLIX!! 


  Γιατί να επιλέξω το CleverTV4™  και όχι το CleverTV1™ ή CleverTV2™;;;

  Θα μπορούσαμε το CleverTV4 να το παραλληλήσουμε με ένα αυτοκίνητο 4.000 κυβικά το CleverTV1™  με ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικά το CleverTV2 με 2.000 κυβικά, ότι και να επιλέξετε θα κάνει την δουλειά του όμως το CleverTV4 πλεονεκτεί στα κατωτέρω:

  1. Είναι πιο γρήγορο στην καθημερινή χρήση όπως το αυτοκίνητο των 4.000 κυβικών συγκρινόμενο με εκείνο των 1.000 ή 2.000 κυβικών !
  2.  Θα το έχετε περισσότερα χρόνια μέχρι η τεχνολογία να το ξεπεράσει, όπως εάν αποκτήσετε ένα καλό κινητό, tablet, Laptop σήμερα (που σημαίνει να έχει μεγαλύτερη μνήμη) θα το έχετε τουλάχιστον για 5 χρόνια μέχρι η τεχνολογία να το ξεπεράσει !
  3. Θα μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερες εφαρμογές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, να εμπλουτίσετε το περιεχόμενό του εξασφαλίζοντας περισσότερες επιλογές θέασης !
  4. Θα μπορείτε να παίζετε απαιτητικά παιχνίδια που δεν θα μπορούσατε να παίξετε με το  TV1™ ή TV2™ !
  5. Η διαφορά τιμής σε σχέση με την διαφορά δυνατοτήτων συνηγορεί υπέρ της επιλογής του CLEVERTV4™ ! 

  Τρόπος χρήσης:


  1. Συνδέστε το CleverTV4 στο Ρεύμα και με το καλώδιο HDMI (συμπεριελαμβάνεται στην συσκευασία) ή AV -SCART(αν είναι παλαιότερης γενιάς) στην τηλεόραση σας.
  2. Στις Ρυθμίσεις του CleverTV4 επιλέξτε WIFI και βάλτε τον κωδικό του ρούτερ ή συνδεθείτε ενσύρματα (με καλώδιο ethernet στο ρούτερ σας). Αν δεν έχετε καλώδιο Ethernet επιλέξτε από εδώ.
  3.  Μπείτε στις εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές και δείτε  Αγώνες, Ταινίες , Ελεύθερα αθλητικά Ελεύθερα Κανάλια , Ελεύθερα ελληνικά Ελεύθερα Κανάλια, παιδικά , Ελεύθερα Κανάλια του εξωτερικού και ότι άλλο θέλετε! 

  Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε και στο 2105226962!

  Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο : CleverTV4
  • Επώνυμος Κατασκευαστής : CleverTV 
  • ANDROID 9.0 (τελευταία επίσημη έκδοση)
  • 4 GB RAM + 32 GB ROM
  • Ελληνικό Μενού 
  • Προεγκατεστημένο NETFLIX 
  • Διαθέτει 2 θύρες USB  Υψηλής Ταχύτητας ( Υποδοχή Εξωτερικών Σκληρών Δίσκων, οποιαδήποτε χωρητικότητας - USB Στικάκι - Ποντίκι - Πληκτρολόγιο - Φόρτιση συσκευών). Αν θέλετε ακόμη περισσότερες, αποκτήστε το USB HUB, κάνοντας κλικ εδώ!
  • Υποδοχή για κάρτες μνήμης
  • AV έξοδος εικόνας(για παλαιότερες τηλεοράσεις)
  • Έξοδος OPTICAL για Σύνδεση του CleverTV4 με ενισχυτή και Ηχεία
  • Σύνδεση με Καλώδιο HDMI με την τηλεόραση
  • Εύκολη Σύνδεση Wifi (ακόμα και μέσω Hotspot από Κινητό ή Φορητό Ρούτερ ή 3G MiFi) ή με καλώδιο Ethernet με Router (όπως και ένας υπολογιστής)
  • Δυνατότητα χρήσης mouse (ασύρματα ή ενσύρματο) ή πληκτρολόγιου (ασύρματο ή ενσύρματο), δείτε τα εδώ!
  • Υποστηρίζεται 2.4 GHZ
  • Πραγματική Ανάλυση εως 4Κ - 60fps (ULTRA HD) - Η265 - 3D Παιχνίδια
  • Προεγκατεστημένη η Τελευταία Έκδοση του Play Store για να κατεβάσετε άπειρες εφαρμογές(όπως κατεβάζετε και στο κινητό σας)
  • Όλες οι εφαρμογές (π.χ. Kodi, Modbro, Youtube, Facebook, Netflix , Miracast, Airplay, Remote Control κτλ) είναι προεγκατεστημένες
  • 5000 + διαθέσιμα Ελεύθερα Κανάλια (Αθλητικά κλπ)
  • Κοντρόλ Χειρισμού Υψηλής Εμβέλειας ( ενσωματώνει πληκτρολόγιο και ποντίκι) για μεγαλύτερη άνεση
  • Δυνατότητα Σύνδεσης με  Εξωτερικό Ανεμιστηράκι (διαθέτει βέβαια και ενσωματωμένο ανεμιστηράκι το CleverTVγια ακόμη καλύτερη λειτουργία .Αποκτήστε το ειδικό Ανεμιστηράκι Ψύξης εδώ!
  • Λειτουργία και σαν φορητό σημείο πρόσβασης WIFI επεκτείνοντας το ήδη υπάρχον σήμα του ρούτερ που λαμβάνει(μέσω ethernet ή Wifi) και έτσι θα μπορείτε να πιάνετε περισσότερες κεραίες ίντερνετ από το κινητό σας όταν απομακρύνεστε από το ρούτερ!
  •  Μέγεθος παλάμης ώστε να το μεταφέρετε εύκολα από το σπίτι σας - το εξοχικό σας κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο αυτοκίνητο,κάμπινγκ κλπ κάνοντας απλά wifi hotspot από το κινητό!Εάν έχει το αυτοκίνητο σας μόνιτορ μπορεί να συνδεθεί απευθ3είας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Διαφορετικά θα χρειαστείτε ένα μόνιτορ δείτε εδώ.
  • Αρχεία Βίντεο : Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv/Mov/ISO/wmv/asf/flv/dat/mpg/mpeg
  • Αρχεία Μουσικής : MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/
  • Αρχεία Φωτογραφιών : HD JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF

   

  Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται:

  CleverTV4
  HDMI καλώδιο 0,80 cm (αν θέλετε μεγαλύτερο επικοινωνήστε μαζί μας)
  Φορτιστής 5V - 2A
  Τηλεχειριστήριο
  Αναλυτικές Οδηγίες στα Ελληνικά


  Συμπληρωματικά προϊόντα που μπορείτε να αποκτήσετε για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητές του:   

  1. Ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι δείτε το εδώ
  2. Κάρτα επέκτασης μνήμης 32 GB με ενσωματωμένα παιχνίδια για να το μετατρέψετε σε παιχνιδομηχανή δείτε την εδώ.
  3. Τηλεκοντρόλ με φωνητικές εντολές και ανίχνευση κίνησης για να δέχεται εντολές με κινήσεις του χεριού δείτε το εδώ.  Αν η τηλεόραση/μόνιτορ/υπολογιστής σας είναι παλαιότερης γενιάς και δεν διαθέτει έξοδο HDMI αλλά SCART ή VGA ή RCA, μην ξεχάστε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τον ειδικό αντάπτορα!

   

  Συχνά ερωτήματα πελατών:

  1. Μπορώ να βλέπω Ελληνικά Συνδρομητικά Κανάλια δωρεάν;
   Όχι ! ! ! Αυτό είναι μη νόμιμο και προϋποθέτει συνδρομή στους δικαιούχους.  
  2. Το CleverTV4 Είναι Νόμιμο;
   Ναι, όσο νόμιμο είναι ο υπολογιστής σας ή το κινητό σας, αφού έχει τις ίδιες
   δυνατότητες.
  3. Συνοδεύεται με οδηγίες;
   Ναι στα Ελληνικά.
  4. Έχει Ελληνικό Μενού;
   Ναι.
  5. Τι Λειτουργικό Σύστημα ANDROID έχει εγκατεστημένο;
   Το Τελευταίο Γενιάς ANDROID 9.0.
  6. Συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση;
   Ναι, σε όλες τις Τηλεοράσεις που διαθέτουν HDMI. Εάν έχετε τηλεόραση που δεν διαθέτει είσοδο HDMI, αλλά SCART / RCA / VGA. υπάρχει δυνατότητα να την μετατρέψετε σε SMART επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά να σας εξηγήσουμε τον τρόπο!
  7. Πως θα συνδεθεί με την τηλεόρασή μου;
   Με την χρήση του καλωδίου HDMI που εμπεριέχεται στην συσκευασία. Εναλλακτικά με Καλώδιο RCA / SCART / VGA. Εάν η τηλεόραση σας δεν έχει HDMI είσοδο, ή δεν είστε σίγουροι αν έχει, επικοινωνήστε μαζί μας (πριν ή και μετά την αγορά σας) ή γράψτε μας στο πεδίο "Σχόλια" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, το καλώδιο που θέλετε να σας προσφέρουμε.
  8. Πως θα συνδεθεί με το ιντερνετ;
   Με ένα καλώδιο ETHERNET που θα δείτε εδώ) από το Router (ή οποιαδήποτε γραμμή ίντερνετ) στο CleverTV. Εάν δεν είναι εφικτή η ενσύρματη σύνδεση μπορείτε να το συνδέσετε ακόμα και ασύρματα με το Ρούτερ σας μέσω WIFI, χάρη στο WIFI που διαθέτει το CleverTV4 αυτό!
  9. Εάν δεν έχω ίντερνετ σπίτι μπορεί να λειτουργήσει;
   Ναι,αν θέλετε να δείτε LIVE SPORTS - Αθλητικούς Αγώνες απο Ελεύθερα καναλια, μπορεί να λειτουργήσει εάν κάνετε WIFI HOTSPOT το κινητό σας (δηλαδή "παίρνοντας ίντερνετ" από τα Δεδομένα του Κινητού σας). Αν θέλετε να δείτε Ταινίες,μπορείτε με ένα κλικ να τις αποθηκεύσετε στο CleverTV4 ώστε να τις βλέπετε χωρίς καν ίντερνετ στο σπίτι ή και με WIFI HOTSPOT. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το CleverTV4 σαν Media Player, συνδέοντας σε αυτό Στικάκια - Κάρτες Μνήμης - Σκληρό Δίσκο κλπ.
  10. Θα βλέπω Αγώνες Ποδοσφαιρικούς και Αγώνες Μπάσκετ;
   Ναι, από Ελεύθερα Κανάλια και πηγές του εξωτερικού και με ξένη περιγραφή ή απο Ελεύθερα κανάλια της Ελλάδας όποτε δείχνουν κάποιο αγώνα.
  11. Ποια Ελεύθερα Κανάλια του Εξωτερικού θα βλέπω;
   Όλα τα Δημοφιλή Αθλητικά Ελεύθερα Κανάλια του Εξωτερικού,Ελεύθερα Κανάλια Ενημέρωσης (BBC κλπ),Ντοκιμαντέρ. Γενικά, θα βλέπετε πάνω από 2000 Δημοφιλή Ελεύθερα Κανάλια από όλες τις Χώρες του Κόσμου και με τοπική ξενόγλωσση μετάδοσης.
  12. Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές;
   Όπως στον υπολογιστή σας ή το κινητό σας. 
  13. Τι εφαρμογές μπορώ να κατεβάσω;
   Ότι εφαρμογή επιθυμείτε από το ήδη προεγκατεστημένο GOOGLE PLAYSTORE και άλλες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές μέσω google που διαρκώς ανανεώνονται. Μάλιστα οι  περισσότερες Εφαρμογές (πχ Youtube - Google - Miracast κλπ) είναι ήδη προεγκατεστημένες.
  14. Μπορώ να το μεταφέρω στο εξοχικό μου, το χωριό μου και να το συνδέσω σε άλλη τηλεόρασή χωρίς να χάσει τις ρυθμίσεις;
   Ναι. Οι ρυθμίσεις δεν χάνονται.
  15. Εάν το συνδέσω στην τηλεόρασή μου θα χρειαστώ επί πλέον αποκωδικοποιητή και κεραία;
   Όχι, θα εξοικονομήστε αυτό το κόστος.
  16. Είναι το CleverTV μία Παιχνιδομηχανή;
   Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε ότι παιχνίδι θέλετε απο το PLAYSTORE (Οδήγησης και Αγώνων - Δράσης και Περιπέτειας κλπ) και να συνδέστε ακόμα και χειριστήρια (Gamepad κλπ), όπως κάνετε και στο Playstation.
  17. Μπορώ να δώσω ασύρματα εικόνα από οποιαδήποτε κινητό - τάμπλετ - PC μου στο CleverTV;
   Ναι μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής MIRACAST (για Android και PC) - AIRPLAY (για IPHONE)
  18. Μπορώ να συνδέσω το CleverTV4 με προτζέκτορα;
   Ναι και σε συνδυασμό με ηχεία να δημιουργήσετε HOME CINEMA.
  19. Μπορώ να συνδέσω κάμερα στο CleverTV;
   Ναι, για να κάνετε VIDEO CHAT, αρκεί να είναι συμβατή με android
  20. Μπορώ να συνδέσω το CleverTV4 με Διαμορφωτή - Ενισχυτή - Ηχεία;
   Ναι μπορείτε να συνδέστε το CleverTV4 με διαμορφωτή. Μπορείτε να το συνδέστε και με Ηχεία μέσω της Θύρας OPTICAL.
  21. Πως θα χειρίζομαι το CleverTV;
   Με το τηλεχειριστήριο που εμπεριέχεται στην συσκευασία μπορείτε να κάνετε όλες τις Λειτουργίες που απαιτούνται ( Αυξομείωση Έντασης - Αλλαγή Καναλιών - Λειτουργία Ποντικιού) αλλά για ακόμα καλύτερη εργονομία μπορείτε να αποκτήσετε και το Ασύρματο Μίνι Πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο ποντίκι Αφής που θα δείτε εδώ.
  22. Η Συσκευασία είναι πλήρης ή χρειάζομαι να αγοράσω καλώδια;
   Με την απόκτηση του συγκεκριμένου μοντέλου, στην συσκευασία του σας προσφέρουμε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ (Καλώδιο HDMI (ή και SCART/AV/VGA αν θέλετε) - Κοντρόλ Υψηλής Εμβέλειας - Φορτιστής - Οδηγίες στα Ελληνικά)  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα άλλο απολύτως.
  23. Αν έχω SMART TV χρειάζομαι το CleverTV;
   Σίγουρα, γιατί το CleverTV, έχει πολύ πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα και παραπάνω δυνατότητες από την Smart TV.
  24. Γιατί να προμηθευτώ το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι κάποιο άλλο της αγοράς;
   Διότι, σας εγγυούμαστε ότι είναι το πλέον εξελιγμένο μοντέλο της αγοράς (Android 9.0 - KODI 18 - Πανίσχυρος Επεξεργαστής - Υψηλότερες Ταχύτητες χωρίς Κολλήματα - Ελληνικό Μενού - Προσαρμοσμένο για το Ελληνικό κοινό) με Μοναδικές Δυνατότητες που άλλα ίδια ή παρόμοια μοντέλα δεν διαθέτουν, ούτε υποστηρίζουν.
  25. Μπορώ να δω Netflix;
   Ναι, αν είστε συνδρομητής της NETFLIX μπορείτε να δείτε αφού αυτή η συσκευή μπορεί να τρέξει την εφαρμογή του Νetflix, η οποία μάλιστα είναι και προεγκατεστημένη ! Γενικότερα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές που είναι συμβατές με android συστήματα (όπως πχ στο tablet και το smartphone).
  26. Πρέπει να έχω Smart TV για να αποκτήσω το CleverTV;
   Όχι, αντιθέτως! Το CleverTV4 κάνει οποιαδήποτε τηλεόραση Smart.
  27. Έχει Εγγύηση;
   Φυσικά.
  28. Θα λειτουργεί συνέχεια ή έχει ημερομηνία λήξης;
   Δεδομένου ότι μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε smart (οθόνη υπολογιστή) θα λειτουργεί όσο υπάρχει internet και μάλιστα εκμεταλλευόμενο τις άπειρες δυνατότητες του διαδικτύου καθημερινά θα βελτιώνεται η θεματολογία του. 
  29. Τι Ταινίες και Σειρές - Έργα θα βλέπω;
   Ταινίες και Σειρές από όλες τις χώρες του κόσμου! 
  30. Είμαι κάτοικος εξωτερικού, θα μπορώ να βλέπω Ελληνικά Ελεύθερα Κανάλια, Αθλητικά Ελεύθερα Κανάλια, Ταινίες;
   Ναι, όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, θα μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές δυνατότητες του συγκεκριμένου CleverTV.
  31. Αν αλλάξω ρούτερ, το CleverTV4 θα συνδεθεί στο ίντερνετ αυτόματα;
   Ναι.
  32. Αν σβήσω κάτι κατά λάθος, τι γίνεται;
   Τίποτα! Απλά, πατάτε ένα κουμπί και όλα επανέρχονται όπως ήταν στην αρχή!
  33. Γιατί να προμηθευτώ το μοντέλο αυτό από εσάς;

   Έχετε 5 σπουδαίους λόγους να προμηθευθείτε προϊόν αυτό ΜΟΝΟ από την CLEVERMARKET:

   1. Δεν θα πληρώνετε καμία συνδρομή μηνιαία ή ετήσια αλλά μόνο το κόστος της αρχικής αγοράς.
   2. Συνοδεύετε με εγγύηση 12 μηνών και αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά
   3. Δεν είμαστε μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και φυσικό με ιστορία 30 χρόνων (στην Ομόνοια κέντρο Αθήνας οδός Πειραιώς 1 εντός στοάς), στη διάθεσή σας 6 ημέρες την εβδομάδα.
   4.  Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι το προμηθεύεστε από τους πλέον ειδικούς που θα λύσουν κάθε απορία σας και θα είναι δίπλα σας τόσο πριν όσο και  μετά την απόκτηση του CleverTV.

   

  Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των εφαρμογών τις οποίες έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής και οι οποίες ανανεώνονται αυτόματα από τους δημιουργούς τους.

  Οι ενήλικες οφείλουν να εγκρίνουν το περιεχόμενο εάν το χρησιμοποιούν ανήλικοι. 

  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτή χρήση. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής

   

     

 • Η CLEVERMARKET σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις

  Β. Με αντικαταβολή

  Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

  Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

  • Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 - 4 ημέρες)
  • Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 - 2 ημέρες)
  • Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)
  Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες δόσεις

  Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

     Αξία Παραγγελίας  Αριθμός Δόσεων
  1  1 - 50 ευρώ  0
  2  51 - 200 ευρώ  4
  3  201 - 600 ευρώ  8
  4  601 - 1200 ευρώ  12
  5  1201+ ευρώ  18

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.
  Η clevermarket.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.
  Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.


  http://www.alpha.gr/e-Commerce


   

   

   

   

   


  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).


  Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία με πιστωτική Κάρτα, και το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε λογαριασμό του πελάτη, αλλά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

   


  Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail info@clevermarket.gr ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).

  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)

  3. Alpha bank: 
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Το κόστος αποστολής μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30 − 17:00
  Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 − 19:00
  Σάββατο: 09:00 − 15:00


  Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 5226962 - 6970379999
  E-mail : info@clevermarket.gr
  FAX : 210 5248294

 • Το CLEVERMARKET παραδίδει τις  παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας στο τηλέφωνο
  210 5226962 - 6970379999.
  Για διευκόλυνση σας δείτε το κατάστημα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

  Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS
  Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. 
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 5,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 5,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,89 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  • Για παράδοση σε προκαθορισμένο δίωρο υπάρχει επιβάρυνση 4,90 ευρώ.
  • Για παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.
  • Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση 2,90 ευρώ.
  • Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός μεγάλων πόλεων) υπάρχει επιβάρυνση 9,90 ευρώ πλέον 3,50 ευρώ/κιλό πέραν των 3 κιλών, και θα προηγείται ενημέρωση. 

  Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με συμβατικό ταχυδρομείο
  Η παραλαβή θα γίνεται με την ταυτότητά σας από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λαμβάνετε στο χώρο σας.
  Παραλαβή συνήθως σε 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
  Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
  • 4,90 ευρώ για Αθήνα. 
  • 4,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
  • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,60 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
  Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. 
  Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως βάρους είναι: 8,00 ευρώ και αφορά το κόστος από την έδρα της εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
  Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 
  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται κατόπιν επικοινωνίας κατάθεση σε μία από τις τράπεζες (και ενημέρωσή μας) :

  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail info@clevermarket.gr ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
  Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
  Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).


  1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
  10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

  2. Eurobank Ergasias:
  00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)


  3. Alpha Bank
  108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

  Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
  ALPHA BANK
  Stadiou branch 101
  Swift Code: CRBAGRAA


  Δ. Αποστολές στην Κύπρο.

  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται πληρωμή με πιστωτικά κάρτα ή κατάθεση σε μία από τις κατωτέρω τράπεζες (και ενημέρωσή μας).

  1. Η αποστολή γίνεται μέσω Acs Courier και παραδίδονται σε 7 εργάσιμες ημέρες περίπου.
   • Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 14,90 ευρώ.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,90 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
  2. Η αποστολή γίνεται με courier EMS και παραδίδονται σε 2 ημέρες περίπου.
   Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 39,00 ευρώ.
   Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 9,50 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

  Ε. Αποστολές στην λοιπή Ευρώπη κατόπιν συνεννόησης. 

CleverTV4™ - 4GB RAM+32GB ROM - Το Μοναδικό Gadget ΧΩΡΙΣ Συνδρομές για ΠΑΝΤΑ με πρόσβαση σε Αθλητικά - Ταινίες - Σειρές - 5.000 + κανάλια TV παγκοσμίως - Ντοκιμαντέρ - Παιδικά - Παιχνίδια - Όλα σε 1 Προϊόντα > Έξυπνα Προϊόντα > Έξυπνα δημοφιλή προϊόντα 129.00 104.03
Συμπληρωματικά Προϊόντα