• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]

Η εταιρείαΗ Εταιρεία CLEVERMARKET ιδρύθηκε το 1990 και εξειδικεύθηκε στα πιο ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ με έμφαση στα έξυπνα ηλεκτρονικά, έξυπνα συστήματα ασφαλείας, έξυπνες κάμερες με ενσωματωμένο καταγραφικό, έξυπνα ηλιακά συστήματα, έξυπνα προϊόντα για το σπίτι - το αυτοκίνητο, έξυπνα προϊόντα υγείας και ομορφιάς αλλά και πολλά άλλα έξυπνα προϊόντα! 

Δώσαμε έξυπνες - Οικονομικές και πρακτικές λύσεις σε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας, προσφέροντας τους έξυπνα προϊόντα ηλεκτρονικά π.χ. Προϊόντα καταγραφής εικόνας - ήχου, συναγερμούς, κάμερες, ηλιακά κίτ, προβολείς με ανιχνευτή ραντάρ, ενδοεπικοινωνίες ασύρματες, είδη οικιακής χρήσεως, προϊόντα υγείας -  ομορφιάς κ.τ.λ.

Διατηρούμε  την φιλοσοφία μας να σας προσφέρουμε Έξυπνα Ηλεκτρονικά , επεκτεινόμαστε όμως και σε άλλα έξυπνα προϊόντα  - πρωτότυπα προϊόντα  - δημοφιλή προϊόντα - gadgets  - προϊόντα υγείας και ομορφιάς κ.λ.π.

Περιηγηθείτε τις κατηγορίες μας και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την κατηγορία ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ όπου θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις αγοράς. 

Προσφέρουμε εγγυημένα την καλύτερη σχέση Τιμής - Ποιότητας - Εξυπηρέτησης και εγγύηση 12 μηνών!

Επιδίωξη μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση ώστε να θεμελιώσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης μαζί τους. 
ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ !
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !
 
Η Clevermarket έχει καθιερωθεί μέσω της τηλεόρασης σαν η εταιρεία με τα πλέον έξυπνα προϊόντα – Gadgets.
Δείτε κατωτέρω δείγματα από την παρουσία μας στην ελληνική τηλεόραση.
Τώρα που η βία και ή απάτη μαστίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την κοινωνία μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής, την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας ιδιώτες ή επαγγελματίες !

Προσφέρουμε λύσεις ακόμα και για απίθανες ανάγκες που έχετε και δεν γνωρίζεται ότι υπάρχουν!

 
                                          ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1 (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ)
ΤΚ: 10552, ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ: 082366290
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ: 2105226962
ΓΕΜΗ:001619501000