• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Όροι επιστροφής:

 1. Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν απαιτείται η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ή εγγύησης και χειρόγραφο σημείωμα του αποστολέα που θα αναγράφει τους λόγους επιστροφής και τουλάχιστον το τηλέφωνό του.

 2. Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε (π.χ. χρώμα, μέγεθος κ.λ.π που να προκύπτει εγγράφως κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας) και εντός 14 ημερών δεν αποδεχθείτε την διαφορετικότητα, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία. Η αποστολή εάν είναι μικρού όγκου (έως 10 κιλά) θα γίνει μέσω ACS Courier εάν είστε σε περιοχή μη δυσπρόσιτη, ή με ΕΛΤΑ εάν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, εάν το προϊόν είναι ογκώδες θα επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας υποδείξουμε το τρόπο αποστολής. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε. Το αρχικό προϊόν θα πρέπει να έχει διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα κακοποίησης της συσκευασίας του προϊόντος.


 3. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ για την αγορά σας και δεν έχετε αποσφραγίσει το προϊόν;
  Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το προϊόν θα είναι στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική - εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από τους κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουμε κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής καλύπτονται από εσάς. Η επιστροφή της αξίας πραγματοποιείται εντός 4 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφ όσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις στον λογαριασμό τραπέζης που θα μας έχετε δηλώσει εγγράφως και ο οποίος θα ταυτίζεται με το όνομα του τιμολογίου - απόδειξης.

  Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία με πιστωτική κάρτα, και το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε λογαριασμό του πελάτη, αλλά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

   

 4. Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από την πρώτη ημέρα χρήσης του προϊόντος, μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό είδος στην έδρα μας με δικά μας μεταφορικά έξοδα μέσω ACS Courier εάν είστε σε περιοχή μη δυσπρόσιτη, ή με ΕΛΤΑ εάν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, εάν το προϊόν είναι ογκώδες (πάνω από 10kgr) για την διακίνησή του θα επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας υποδείξουμε το τρόπο αποστολής. Εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως το επιστρεφόμενο προϊόν σας έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, θα  σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το τεχνικό μας τμήμα.
  Σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν μετά από έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν είναι ελαττωματικό ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.
  Σε περίπτωση που μετανιώσετε (δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος αλλά επιστροφή χρημάτων) και μόνον εφ όσον η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος και το ίδιο το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση θα σας επιστραφούν τα χρήματα μείον τα έξοδα αποστολής και επιστροφής σύμφωνα με τις ανωτέρω διαδικασίες.
  Εάν η συσκευασία του προϊόντος και το ίδιο το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να σας καλύψει στο θέμα της εγγύησης (με αντικατάσταση ή επισκευή) όχι όμως στην επιστροφή χρημάτων.
  Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν ικανοποιεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

 5. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι εντός της 12μηνης εγγύησης και η βλάβη προέκυψε στην πορεία ό πελάτης ή θα το προσκομίσει προσωπικά στην έδρα της εταιρείας μας ή θα το αποστείλει με δικά του έξοδα αποστολής και επιστροφής. Εναλλακτικά μπορεί να κάνει χρήση της προνομιακής τιμής που έχει εξασφαλίσει η εταιρία μας με την courier ACS για μικρού όγκου 5,90 ευρώ να το επιστρέψει με χρέωσή μας τα οποία θα του χρεωθούν αντικαταβολή μαζί με τα έξοδα επαναποστολής.

 6. Προϊόντα που άπτονται κανόνων ατομικής υγιεινής π.χ. αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές μηχανές, φόρμες γυμναστικής κ.λ.π. που δοκιμάσθηκαν δεν επιστρέφονται.

 7. Προϊόντα τεχνολογίας που έχουν να κάνουν με ανίχνευση, καταγραφή ήχου – εικόνας που ανοίχθηκε η συσκευασία τους δεν επιστρέφονται (μόνο αντικαθίστανται με επαγγελματικότερα συμψηφίζοντας την αρχική τιμή) διότι αρκεί και μόνο η χρήση τους για ένα λεπτό να καλύψει την ανάγκη.