• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]

Χρήσιμα

Ενημέρωση σχετικά με πιθανή δυσλειτουργία αρχείων βίντεο:

Για όσους έχουν προμηθευτεί την κάμερα στυλό και έχουν πρόβλημα με την αναπαρωγή των video (δηλαδή ακούνε μόνο ήχο αλλά δεν έχουν εικόνα) θα χρειαστεί να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το K-LITE CODEC PACK.

Αυτό συμβαίνει επειδή λείπουν από τον υπολογιστή σας τα απαραίτητα αρχεία για αναπαραγωγή όλων των τύπων video που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όπως DIVX, XVID, AVI, MPEG4, MPEG2, 3GP, MOV, X264, MKV και άλλα πολλά.

Η εγκατάσταση είναι απλή και το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν και κρίνεται ως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κάτωθι διεύθυνση (Επιλέξτε το Full)

http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm

Χειρισμός της IP Κάμερας με κωδικό 104036

Για να βλέπετε την κάμερα από android συσκευή κατεβάστε την εφαρμογή "Vscam"
Για να βλέπετε την κάμερα από iOS συσκευή κατεβάστε την εφαρμογή "Vscam"
Για να βλέπετε την κάμερα από Windows υπολογιστή κατεβάστε την εφαρμογή "CMS"

Προσοχή ! ! !
Η Clevermarket δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από λανθασμένη εγκατάσταση ή χρήση του εν λόγω προγράμματος και συνιστά σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, η λήψη, ρύθμιση και εγκατάσταση να γίνεται από έμπειρους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η όλη δυσλειτουργία δεν οφείλεται στο προϊόν αλλά σε έλλειψη απαραίτητων αρχείων από τους υπολογιστές που εμφανίζουν αυτό το σύμπτωμα.

Ενημέρωση και συμβουλές σχετικά με την διάρκεια λειτουργίας των μπαταριών:

Η τιμή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής σχετικά με την διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την χρήση.

Σας συνιστούμε την πλήρη φόρτιση / αποφόρτιση των μπαταριών της συσκευής για την ορθή λειτουργία αυτών.

Φορτίζετε την μπαταρία αφού αυτή αποφορτιστεί πλήρως ιδιαίτερα κατά τους πρώτους κύκλους λειτουργίας της συσκευής, όπως επίσης να αφαιρείτε την συσκευή / μπαταρία από τον φορτιστή μόλις επέλθει ο χρόνος φόρτισης.

Μην δοκιμάζετε να αποφορτίσετε την μπαταρία βεβιασμένα (βραχυκυκλώνοντας την κτλ.) Υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της μπαταρίας και της συσκευής.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το προϊόν για μεγάλη χρονική περίοδο υπάρχει το ενδεχόμενο η μπαταρία να μην αποδίδει σωστά. Για τον λόγο αυτό συνιστάται η περιοδική χρήση, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Η ολική αποφόρτιση της μπαταρίας κατά μακρά περίοδο αχρηστίας μπορεί να την καταστρέψει. (Όπως η μπαταρία του αυτοκινήτου)

Οι μπαταρίες θεωρούνται υλικά αναλώσιμα και για τον λόγο αυτόν δεν εμπίπτουν στην εγγύηση του προϊόντος.

Για την καλή λειτουργία της μπαταρίας ευθύνεται ο αποκλειστικά ο αγοραστής.


Ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας σε συσκευές με την μέθοδο του αρχείου κειμένου

Σε κάποια από τα προϊόντα για να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία απαιτείται η δημιουργία ενός αρχείου κειμένου στην κάρτα μνήμης. Αναλόγως με το προϊόν το αρχείο κειμένου και η μορφή που θα εισάγετε την ημερομηνία και την ώρα διαφοροποιείται.

Σε κάθε περίπτωση για να ρυθμίσετε την ημερομηνία και ώρα, θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή, με εγκατεστημένη κάρτα μνήμης στην περίπτωση που δεν έχει ενσωματωμένη, με μια θύρα USB2.0 του υπολογιστή σας. Ο υπολογιστής θα την αναγνωρίσει σαν «Αφαιρούμενο δίσκο».

Μέσω του «Υπολογιστής μου» θα ανοίξετε τον «Αφαιρούμενο δίσκο» που αντιπροσωπεύει την μνήμης της συσκευής και θα δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο κειμένου.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο κειμένου κάνετε δεξί κλικ > δημιουργία > νέο αρχείο κειμένου.

Το νέο αυτό αρχείο κειμένου θα το ονομάσετε σύμφωνα με μία από τις παρακάτω 4 κύριες περιπτώσεις και η ημερομηνία θα έχει μορφή «Έτος,μήνας,ημέρα» και «Ώρα,λεπτά,δευτερόλεπτα».

Μπορείτε να αποφύγετε την διαδικασία δημιουργίας αρχείου και να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα έτοιμα σώζοντας το κατευθείαν στην μνήμη της συσκευής.

Κάνετε δεξί κλικ πάνω στο όνομα του αρχείου με τα κόκκινα γράμματα που αφορά την κάθε περίπτωση και επιλέξετε «Αποθήκευση ως…» σώζοντάς το κατευθείαν στην κάρτα μνήμης της συσκευής. Από εκεί πλέον απλώς θα το ανοίξετε και θα το διορθώσετε εισάγοντας την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία.

Προτού το κλείσετε θα πρέπει να το αποθηκεύσετε.1. Αρχείο κειμένου με όνομα time.txt

Η ώρα και ημερομηνία θα έχουν μορφή:

ΕΤΟΣ.ΜΗΝΑΣ.ΗΜΕΡΑ+ΚΕΝΟ+ΩΡΑ.ΛΕΠΤΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ+ΚΕΝΟ+Y

Παράδειγμα: 2010.12.31 23.59.59 Y

Το Y σημαίνει ότι η ημερομηνία και η ώρα θα αναγράφεται στην εικόνα του video. Εάν δεν επιθυμείτε την αναγραφή στην θέση του Y θα πληκτρολογήσετε N. Σε κάθε περίπτωση, το Υ ή το N θα πρέπει να πληκτρολογηθεί με λατινικούς – αγγλικούς χαρακτήρες.

2. Αρχείο κειμένου με όνομα TAG.txt

Η ώρα και ημερομηνία θα έχουν μορφή:

[date]
ΕΤΟΣ/ΜΗΝΑΣ/ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ:ΛΕΠΤΑ:ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Παράδειγμα:

[date]
2010/12/31
23:59:59


3. Αρχείο κειμένου με όνομα setdate.txt

Η ώρα και ημερομηνία θα έχουν μορφή:

ΕΤΟΣ-ΜΗΝΑΣ-ΗΜΕΡΑ+ΚΕΝΟ+ΩΡΑ+ΛΕΠΤΑ+ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Παράδειγμα: 2010-12-31 23:59:59


4. Αρχείο κειμένου με όνομα userconfig.txt

Η ώρα και ημερομηνία θα έχουν μορφή:

ΕΤΟΣ-ΜΗΝΑΣ-ΗΜΕΡΑ+ΚΕΝΟ+ΩΡΑ+ΛΕΠΤΑ+ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Παράδειγμα: 2010-12-31 23:59:59Σε όλα τα παραδείγματα αναγράφεται η ημερομηνία και ώρα:

31 Δεκεμβρίου 2010 11 βραδινή 59 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα

Αφού σώσετε το αρχείο, αφαιρέστε την συσκευή από τον υπολογιστή σας, απενεργοποιήστε την και ξανά ενεργοποιήστε την.

Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή, θα διαβάσει το αρχείο κειμένου με την ημερομηνία και ώρα από την μνήμη της, θα αποθηκεύσει την σωστή ώρα και ημερομηνία που αναγράφεται μέσα στο αρχείο και θα σβήσει το αρχείο.

Στην περίπτωση που το αρχείο εξακολουθεί να παραμένει στην μνήμη της συσκευής, διαγράψτε το και επαναλάβετε την διαδικασία καθώς ενδέχεται να έγινε κάποιο λάθος στην ορθογραφία του ονόματος του αρχείου ή στην μορφή της ώρας / ημερομηνίας ή το αρχείο δεν είναι το σωστό!