• ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ! Τηλ: 210 52 26 962 - 697 037 9999 | [email protected]
False

Gps tracker - Παρακολούθηση του χώρου σας απο μακρια με εικόνα - ήχο

GPS Tracker αδιάβροχο IP66 -Ιδανικό για σκάφη με δυνατότητα ακινητοποίησης - Real time παρακολούθηση μέσω internet - Λειτουργία sleep mode

Μίνι αδιάβροχο με πολλές δυνατότητες !
99,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Διαθέσιμο

 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  12ΜΗΝΗ
 • ΑΜΕΣΗ ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  210 5226962 - 697 037 9999
 • Περιγραφή
 • Τρόποι Πληρωμής
 • Τρόποι Αποστολής
 • Αυτό το αδιάβροχο IP66  gps tracker είναι μία συσκευή εντοπισμού σκαφών, οχημάτων, προσώπων, ζώων, τιμαλφών, εμπορευμάτων έχει ενσωματωμένη κεραία gps και gsm,  μικρό όγκο και βάρος μόλις 65 γραμμάρια!
  Συσκευή εντοπισμού οχήματος μικρών διαστάσεων αλλά γιγαντιαίων αποδόσεων, δυνατότητα παρακολούθησης του οχήματος σας μέσω internet + sleep mode + προγραμματισμένη ειδοποίηση τοποθεσίας.
  GPS Tracker μόνιμης εγκατάστασης με δυνατότητα ακινητοποίησης οχήματος - δορυφορικό σύστημα ζωντανής παρακολούθησης μέσω internet.
  GPS tracker μόνιμης εγκατάστασης για άμεσο και ζωντανό εντοπισμό οχημάτων, σκαφών και στόλου με δυνατότητα ακινητοποίησης μέσω διακοπής παροχής καυσίμων και ρεύματος προς τον κινητήρα με την αποστολή ενός γραπτού μηνύματος μόνο ! 
  Το αντικλεπτικό gps παρέχει την καλύτερη προστασία για σκάφη, αυτοκίνητα και μηχανές καθώς σας ενημερώνει πότε ενεργοποιήθηκε ο κινητήρας, πότε άνοιξαν οι πόρτες ή πότε κινήθηκε το όχημα!
  Σχεδιασμένο για μόνιμη εγκατάσταση, τροφοδοτείται με ρεύμα από το ίδιο το όχημα ακόμα όμως κι αν κοπεί η παροχή ρεύματος το σύστημα εξακολουθεί και λειτουργεί καθώς διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου για έξτρα προστασία !
  Με την μονάδα gps που διαθέτει η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες μέσω του δορυφορικού δικτύου και με την βοήθεια της μονάδας gsm σας ενημερώνει για το στίγμα του σκάφους ή του οχήματος που σας ενδιαφέρει, ζωντανά πάνω σε χάρτη μέσω internet ή σε γραπτό μήνυμα κειμένου ή με link για google maps ώστε να ξέρετε την διεύθυνση και  τον αριθμό αλλά και να δείτε την ακριβή θέση του οχήματος πάνω στον χάρτη !

   

   

  ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΑΡΤΩΝ

  Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, κερδίστε χρήματα ! ! !

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  Προγραμματίστε  τις ιδανικές διαδρομές για να μειώσετε τις αποστάσεις και τον χρόνο .

  ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

  Δημιουργείστε γεωγραφικά όρια για να γνωρίζετε αυτόματα εάν κάποιο όχημα βγει εκτός ορίων ελέγξτε τις άσκοπες διαδρομές.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

  Προστατευθείτε από τα εξοντωτικά πρόστιμα υπέρβασης ορίου ταχύτητας .

  Με το GPS tracker μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα των οχημάτων σας.

  ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Κερδίστε χρήματα από την μείωση των καυσίμων, ελέγξτε την αναντιστοιχία διανυθέντων χιλιομέτρων και αναλωθέντων καυσίμων .

  ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

  Άσκοπα διαλλείματα, βόλτες, οκνηρότητα,  αποτυπώνονται στο χάρτη με ιστορικό  (ώρα - σημείο - χρόνος καθυστέρησης).

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

  Δείτε αυτή την στιγμή που είναι το κάθε σας όχημα, καθώς επίσης και το ιστορικό της διαδρομής πολλές μέρες πρίν.

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

  Άμεση ενημέρωση όταν γίνει κλοπή και παρακολούθηση της διαδρομής.

  • Αδιάβροχο GPS Tracker για άμεσο και ζωντανό δορυφορικό εντοπισμό οχημάτων, στόλων οχημάτων και σκαφών σε πραγματικό χρόνο πάνω σε χάρτη Google Maps μέσω Internet με την βοήθεια GPRS.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης για την θέση του οχήματος στο κινητό τηλέφωνο μέσω γραπτού μηνύματος SMS με μορφή κειμένου ή με link που οδηγεί κατευθείαν σε χάρτη Google Maps εμφανίζοντας οδό, αριθμό, περιοχή και θέση πάνω στον χάρτη.
  • Αντικλεπτικό GPS Tracker ειδικό για αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη, γεωργικά και οικοδομικά μηχανήματα, στόλους οχημάτων, λεωφορεία και βαρέα οχήματα.
  • Το πιο εξελιγμένο σύστημα εποπτίας για ζωντανή παρακολούθηση του οχήματός μέσω Internet στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή, μηναία ή ετήσια για υπηρεσία εντοπισμού.
  • Το GPS  TRACKER είναι εφοδιασμένο με νέο επεξεργαστή, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ελαφρύ, με μικρές διαστάσεις και εύκολη συνδεσμολογία έτσι ώστε να τοποθετείται εύκολα και γρήγορα!
  • Άμεση ενημέρωση στο κινητό σας τηλέφωνο μόλις το όχημα μετακινηθεί, μόλις ενεργοποιηθεί η μίζα, ανοίξει μια πόρτα ή παράθυρο ή μόλις ενεργοποιηθεί ο συναγερμός!
  • Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις το όχημά σας εξέλθει από μια περιοχή που έχετε ορίσει.
  • Άμεση ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS μόλις η ταχύτητα του οχήματος υπερβεί μια υγκεκριμένη ταχύτητα που έχετε ορίσει.
  • Με την λειτουργία monitor, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση προς το GPS Tracker, η συσκευή θα απαντήσει και θα ανοίξει μικρόφωνο στον χώρο στον οποίο βρίσκεται! 
  • Ορισμός έως και 5 τηλεφωνικών αριθμών που διαχειρίζονται την συσκευή έτσι ώστε να μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε φιλικά σας πρόσωπα να επιτηρούν το όχημά σας και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε ! ! !
  • Λειτουργία SOS και ειδοποίηση των δικών σας ανθρώπων στα τηλέφωνα που έχετε αποθηκεύσει. Με το πάτημα ενός πλήκτρου που μπορείτε να τοποθετήσετε κάπου κοντά στο τιμόνι, την πόρτα, την κονσόλα ή το λεβιέ ταχυτήτων γίνεται άμεση αποστολή γραπτού μηνύματος στους αποθηκευμένους αριθμούς καλώντας σε βοήθεια και ενημερώνοντάς τους με συντεταγμένες για την θέση στην οποία βρίσκεστε! Η λειτουργία αυτή το καθιστά ως το απόλυτο Gadget ασφάλειας για: οδηγούς Ταξί, επαγγελματικών οχημάτων και σκαφών ! ! !
  • Λειτουργία αυτόματης αποστολής συντεταγμένων σε χρονικό διάστημα που ορίζετε, από 30 δευτερόλεπτα έως όσο επιθυμείτε.
  • Ενημέρωση για χαμηλή στάθμη μπαταρίας και ενημέρωση σε περίπτωση που κοπεί η τροφοδοσία του βίαια (κοπούν τα καλώδια της μπαταρίας ή αφαιρεθεί η μπαταρία από το όχημα).
  • Δυνατότητα να γίνει προσθήκη σειρήνας και αισθητήρα δόνησης (δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία).
  • Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω SMS.
  •  Για παράδειγμα, μπορεί να σας ενημερώσει για την θέση του ακόμα και κάτω από ένα πλατύ μπαλκόνι, πυλωτή ή ακόμα και μέσα σε κλειστό parking εφόσον αυτό έχει αρκετά μεγάλη ανοιχτή επιφάνεια όπως είναι μια μεγάλη τζαμαρία ! ! !
  • Σε κάθε περίπτωση αν βρεθεί σε περιοχή που δεν λαμβάνει καθόλου σήμα από δορυφόρους, όπως για παράδειγμα ένα υπόγειο parking, τότε θα σας στείλει την τελευταία θέση που κράτησε στην μνήμη του, δηλαδή την είσοδο του parking ! ! !
  • Δέχεται επίσης κάρτα μνήμης micro SD στην οποία μπορεί να αποθηκεύει τις συντεταγμένες όταν βγει εκτός δικτύου κινητής τηλεφωνίας και δεν μπορεί να έχει επικοινωνία με εσάς ή με τον server της online υπηρεσίας με την οποία θα συνεργαστεί, με το που αποκτήσει πάλι σήμα θα στείλει στον server όλες τις συντεταγμένες της διαδρομής έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε ένα σημείο ! ! !
  • Αδιάβροχο  gps tracker, η απόλυτη συσκευή εντοπισμού οχήματος μέσω δορυφόρου, αυτό το υβριδικό μοντέλο gps tracker διαθέτει και λειτουργία sleep mode (κατάσταση νάρκης) καθώς και λειτουργία deep sleep mode ( βαθιά κατάσταση νάρκης) !
  • Με αυτή την δορυφορική συσκευή εντοπισμού οχήματος
   gps συσκευη εντοπισμου οχηματος
   συσκευη εντοπισμου οχηματος
   δορυφορικη συσκευη εντοπισμου
   δορυφορικη συσκευη εντοπισμου οχηματος


   Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή GPS Tracker;


   • Στο όχημά σας, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο, μηχανή, επαγγελματικό ή γεωργικό όχημα, ακόμα και στο σκάφος σας! Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εγκαθιστώντας το μόνιμα στο όχημα με απευθείας τροφοδοσία από την μπαταρία του οχήματος ! ! !
   • Καταγραφή διαδρομών και χιλιομετρικών αποστάσεων, υπολογισμός κόστους καυσίμων μέσω online υπηρεσίας.
   • Σύστημα εποπτείας και εντοπισμού βαρέων οχημάτων έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την θέση τους και φυσικά να οδηγηθείτε σε αυτά σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας ! ! !
   • Σύστημα ασφαλείας σε χρηματαποστολές.

   Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω Internet;

   Λειτουργία GPRS

   Θα προμηθευτείτε μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM που θα μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στο Internet μέσω υπηρεσίας GPRS, για παράδειγμα μια προπληρωμένη καρτοκινητή όπως την Vodaphone “CU” ή μια σύνδεση Cosmote “Internet on the Go”. 

   Έτσι θα μπορεί το GPS Tracker να στείλει δεδομένα στην online υπηρεσία που θα σας προτείνουμε ή στην υπηρεσία της επιλογής σας χωρίς να απασχολείτε το κινητό σας τηλέφωνο!

   Ακόμα και αν έχετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κλειστό, ακόμα και όταν δεν ασχολείστε, ο server της σελίδας με την υπηρεσία ζωντανού εντοπισμού, θα λαμβάνει το στίγμα από το GPS Tracker.

   Όποια στιγμή και αν θελήσετε θα μπορείτε χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό να δείτε μέσω του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή την διαδρομή που έχει ακολουθήσει το όχημα καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου ή όποια άλλη χρονική στιγμή επιλέξετε!

   Δείγμα διαδρομής απο την περιοχή του Περιστερίου έως το Ελληνικό στην ευρύτερη περιοχη της Αθήνας

    

   Δείγμα λεπτομεριών της παραπάνω διαδρομής, εμφανίζονται ώρα/ημερομηνία, ταχύτητα, υψόμετρο και πορεία για δεδομένο χρονικό σημείο

    

   Δείγμα λεπτομεριών διαδρομής, εμφανίζονται τα διάφορα σημεία πάνω στον χάρτη βάση ώρας και εμφανίζεται η ταχύτητα του οχήματος

   Πως λειτουργεί το GPS TRACKER μέσω κινητού τηλεφώνου;

   Λειτουργία GSM

   Με τον πιο απλό τρόπο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM από οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό, να φορτίσετε το GPS Tracker και κάθε φορά που θα πραγματοποιείτε μια κλήση προς την συσκευή,αυτή θα απορρίπτει την κλήση και θα σας στέλνει ένα γραπτό μήνυμα SMS με:

    

   -    Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps!

   Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοίξετε το link και θα οδηγηθείτε αυτόματα στον χάρτη της περιοχής που βρίσκετε το όχημα εφόσον έχετε στην διάθεσή σας συσκευή κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο internet καθώς και ενεργοποιημένες υπηρεσίες GPRS/3G internet . Έτσι θα μπορείτε να δείτε το ακριβές σημείο καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

   Το link αυτό θα έχει την παρακάτω μορφή:

   http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=37.982295,023.725705&ie=UTF8&z=16&iwloc=addr&om=1speed:000.0&imei=35345689756185269475

   Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης του GPS Tracker να σας ενημερώνει στο κινητό σας τηλέφωνο συνεχώς, ορίζοντας εσείς το χρονικό διάστημα!
   Για παράδειγμα μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνετε ένα γραπτό μήνυμα SMS με την θέση του οχήματος κάθε μια ώρα!

   Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

   * Συσκευή GPS Tracker μόνιμης εγκατάστασης για οχήματα και σκάφη.
   * Καλώδια σύνδεσης με την μπαταρία του αυτοκινήτου και ρελέ για λοιπές συνδέσεις με τροφοδοσία καυσίμων και συναγερμό (πλεξούδα)
   * Ρελέ
   * Οδηγίες χρήσης σε CD-ROM (αγγλικά).
   * Κατσαβιδάκι

   Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    

   Διαστάσεις

   89mm x 50mm x 16mm

   Βάρος

   65g

   Δίκτυο

   GSM/GPRS

   Συχνότητα

   850/900/1800/1900Mhz

   Ευαισθησία GPS

   -159dBm

   Ακρίβεια GPS

   + / - 5m

   Φόρτιση μέσω αυτοκινήτου

   12-24V Είσοδος 5V Έξοδος

   Μπαταρία

   Επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου 3.7V 500mAh

   Χρόνος Αναμονής

   48 Ώρες

    

    

    

    

    

   Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.
   Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.
   Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

  • Η CLEVERMARKET σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

   A. Πληρωμή στην έδρα μας με την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα με δόσεις

   Β. Με αντικαταβολή

   Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε ηλεκτρονικά (μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα έως 18 άτοκες δόσεις και να σας σταλούν ελεύθερα) ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε τον μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

   Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

   • Με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αντικαταβολή (παράδοση σε 3 - 4 ημέρες)
   • Με ACS courier αντικαταβολή (παράδοση σε 1 - 2 ημέρες)
   • Με πρακτορείο μεταφορών (εάν είναι ογκώδη και έχει προηγηθεί κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική)
   Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες δόσεις

   Για να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας πρέπει να επιλέξετε παραγγελία ONLINE (και όχι γρήγορη). Οι άτοκες δόσεις απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα και πρέπει να τις επιλέξετε εσείς σε κάθε παραγγελία σας.

      Αξία Παραγγελίας  Αριθμός Δόσεων
   1  1 - 50 ευρώ  0
   2  51 - 200 ευρώ  4
   3  201 - 600 ευρώ  8
   4  601 - 1200 ευρώ  12
   5  1201+ ευρώ  18

   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.
   Η clevermarket.gr έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας.
   Στην εξέλιξη της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.


   http://www.alpha.gr/e-Commerce


    

    

    

    

    


   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).


   Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία με πιστωτική Κάρτα, και το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε λογαριασμό του πελάτη, αλλά γίνεται ακύρωση της συναλλαγής στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

    


   Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας

   Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
   Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
   Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).

   1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 
   10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

   2. Eurobank Ergasias:
   00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)

   3. Alpha bank: 
   108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

   Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
   ALPHA BANK
   Stadiou branch 101
   Swift Code: CRBAGRAA


   Το κόστος αποστολής μπορείτε να δείτε εδώ.

   Ωράριο λειτουργίας:
   Δευτέρα & Τετάρτη: 08:30 − 17:00
   Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 08:30 − 19:00
   Σάββατο: 09:00 − 15:00


   Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 5226962 - 6970379999
   E-mail : [email protected]
   FAX : 210 5248294

  • Το CLEVERMARKET παραδίδει τις  παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

   ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

   Κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας στο τηλέφωνο
   210 5226962 - 6970379999.
   Για διευκόλυνση σας δείτε το κατάστημα στο χάρτη και το ωράριο λειτουργίας

   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

   Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS
   Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. 
   Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
   • 5,90 ευρώ για Αθήνα. 
   • 5,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,89 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
   • Για παράδοση σε προκαθορισμένο δίωρο υπάρχει επιβάρυνση 4,90 ευρώ.
   • Για παράδοση αυθημερόν εντός Αθηνών κατόπιν συμφωνίας.
   • Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιβάρυνση 2,90 ευρώ.
   • Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός μεγάλων πόλεων) υπάρχει επιβάρυνση 9,90 ευρώ πλέον 3,50 ευρώ/κιλό πέραν των 3 κιλών, και θα προηγείται ενημέρωση. 

   Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με συμβατικό ταχυδρομείο
   Η παραλαβή θα γίνεται με την ταυτότητά σας από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λαμβάνετε στο χώρο σας.
   Παραλαβή συνήθως σε 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.
   Το κόστος  αποστολής για βάρος έως 3 κιλά είναι:
   • 4,90 ευρώ για Αθήνα. 
   • 4,90 ευρώ για επαρχιακές πόλεις.
   • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,60 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

   Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
   Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. 
   Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως βάρους είναι: 8,00 ευρώ και αφορά το κόστος από την έδρα της εταιρεία μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε.
   Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 
   Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται κατόπιν επικοινωνίας κατάθεση σε μία από τις τράπεζες (και ενημέρωσή μας) :

   Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.) και να μας στείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο e mail [email protected] ή στο fax 210 - 5248294 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5226962.
   Εάν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να γράψετε σωστά την επωνυμία ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & Σία Ε.Ε.).
   Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με τρόπο που θα μας υποδείξετε (courier - ταχυδρομείο - πρακτορείο μεταφορών).


   1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
   10144246971 (IBAN GR7501101010000010144246971)

   2. Eurobank Ergasias:
   00260178810201238153 (IBAN GR1102601780000810201238153)


   3. Alpha Bank
   108002320002289 (ΙΒΑΝ GR2601401080108002320002289)

   Για εμβάσματα στην Alpha Bank από το εξωτερικό:
   ALPHA BANK
   Stadiou branch 101
   Swift Code: CRBAGRAA


   Δ. Αποστολές στην Κύπρο.

   Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής και απαιτείται πληρωμή με πιστωτικά κάρτα ή κατάθεση σε μία από τις κατωτέρω τράπεζες (και ενημέρωσή μας).

   1. Η αποστολή γίνεται μέσω Acs Courier και παραδίδονται σε 7 εργάσιμες ημέρες περίπου.
    • Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 14,90 ευρώ.
    • Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,90 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.
   2. Η αποστολή γίνεται με courier EMS και παραδίδονται σε 2 ημέρες περίπου.
    Το κόστος αποστολής για βάρος έως 2 κιλά είναι 39,00 ευρώ.
    Για κάθε επί πλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 9,50 ευρώ ανά κιλό και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με email.

   Ε. Αποστολές στην λοιπή Ευρώπη κατόπιν συνεννόησης. 

  GPS Tracker αδιάβροχο IP66 -Ιδανικό για σκάφη με δυνατότητα ακινητοποίησης - Real time παρακολούθηση μέσω internet - Λειτουργία sleep mode Προϊόντα > Ασφάλεια και επίβλεψη χώρου > Gps tracker - Παρακολούθηση του χώρου σας απο μακρια με εικόνα - ήχο > GPS Trackers για αυτοκίνητα - σκάφη 99.00 79.84
  Σχετικά Προϊόντα